#1 29-04-2008 11:25:42

Curial
Membre

Zaplana abandona la política

Xe jo vull tindre una vida com ell: es fica en política "per a forrar-se" (com ell mateix va dir) i quan ja ha aconseguit el seu objectiu... pues un trebllet en la Telefònica i hale a gaudir de la vida! Què et pareix?

La notícia:
http://www.20minutos.es/noticia/374030/ … elefonica/


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#2 29-04-2008 12:10:33

LarsenAlacant
Membre

Re: Zaplana abandona la política

Ho he vist aquest matí i buf...big_smile Quin fàstic d'home... Ací deixe la noticia en cristià:

Zaplana deixa la política i entra a Telefónica com a delegat per a la Unió Europea
L'ex-president de la Generalitat Valenciana diu que la seva sortida de la política és temporal · Serà membre del consell d'administració de Telefónica O2-Europa

L'ex-president de la Generalitat Valenciana, Eduardo Zaplana, ha dit que abandonarà el seu escó al congrés espanyol per convertir-se en delegat a la Unió Europea de Telefónica. De fet, ja no ha assistit a la reunió d'avui del grup popular al congrés. La seva sortida de la política, però, és temporal, segons que han explicat fonts del seu entorn a l'agència EFE. Va ser batlle de Benidorm entre 1991 i 1994, va accedir a la presidència del PP valencià el 1993 i va encapçalar la candidatura popular el 1995. El 1999 va revalidar el càrrec per majoria absoluta i va deixar-lo el 2002.

EFE també diu que Zaplana tenia força ofertes d'altres multinacionals, però que finalment ha decidit d'acceptar la de Telefónica, però sense especificar-ne els motius.

La companyia informa, en un comunicat, que també serà membre dels consells d'administració de Telefónica-O2 d'Europa i de la República Txeca.

Biografia amb moments obscurs

Durant el període en què va ser president, va promocionar la imatge del País Valencià a través de campanyes publicitàries polèmiques, com la que va protagonitzar Julio Iglesias a canvi d'una quantitat astrònomica de diners. També va posar en marxa el parc temàtic Terra Mítica, que es va revelar com un gran bluf i que va acabar amb suspensió de pagaments el 2004.

Fou president fins el 2002, quan va ser cridat a convertir-se en ministre espanyol de Treball del govern de José M. Aznar. En perdre el PP les eleccions, el 2004, va passar a ser el portaveu del partit al congrés. I en tornar a perdre, el 2008, va renunciar al càrrec de portaveu parlamentari per passar a ser un 'diputat ras', tal com ell mateix es va definir.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#3 29-04-2008 12:37:49

Ribera
Membre

Re: Zaplana abandona la política

i ara que ja no és aforat no se'l podria continuar (o començar) a jutjar per tots aquestos "moments obscurs"? aplegarà el dia que pugam veure al morenito al trullo?


T'estime, T'estimo, T'estim...

Desconnectat

 

#4 29-04-2008 12:52:33

Re: Zaplana abandona la política

Quina vida que s'ha mamat el cabró...


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#5 29-04-2008 15:10:51

Esquerrà
Expulsat

Re: Zaplana abandona la política

Tant el PPCV com el pspv-PSOE han d'amagar draps bruts. Imagine que haurà un pacte entre tots dos per tapar-se les vergonyes i per tant dubte que Zaplana siga condemnat per res.

Desconnectat

 

#6 30-04-2008 02:25:06

xoco
Equip

Re: Zaplana abandona la política

no se si sabieu que per a ser alcalde de Benidormm per primera volta la candidata socialista es va vendre (Zaplana li va comprar el vot, en consequencia, tots els vots seus)


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#7 30-04-2008 10:52:15

LarsenAlacant
Membre

Re: Zaplana abandona la política

Bé, va ser alcalde, simplement gràcies a la transfuga del PSOE, Rosa (la seua dona). Ni tan sols es va presentar a alcalde, així que va 'guanyar' les eleccions així.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#8 30-04-2008 14:37:22

Esquerrà
Expulsat

Re: Zaplana abandona la política

Als municipis hi ha poca diferència entre PP i PSOE. És molt fàcil trobar-nos trànsfugues del PSOE que donen l'Alcadia al PP i després es passen al PP. Fins i tot als municipis és molt fàcil que d'aquests partits espanyols el més valencianista siga el PP. El perfil de regidor del PSOE a la comarca de l'Horta és: andalús o manxec que no sap ni pruna de valencià i ni en vol, i el perfil de regidor del PP a la comarca de l'Horta és: valencià de soca-arrel, valencianoparlant o amb pares valencianoparlants i ell passa de la llengua i als seus fills els hi ensenya castellà. On visc jo els valencianoparlants voten majoritàriament el PP i els castellanoparlants al PSOE.

Ens hem de fer una pregunta: ¿Per què a municipis valencianoparlants reals (on la majoria utilitza el valencià com a llengua vehicular) voten el PP? ¿Per què gent que no utilitzaria mai el castellà vota el PP?. Jo conec una xica de Carcaixent que mai parla en castellà en ningú, ni amb castellanoparlants, creu firmement en la unitat del català i vota i defensa a mort el PP, i així la majoria dels seus familiars i amics. Què passa al País valencià?. Sincerament pense que els valencians veuen al PPCV com el CIU del País valencià. El PPCV arreplega el vot nacionalista de centre-dretra i cristià i el PSOE el vot dels castellanoparlants i el vots dels nacionalistes d'esquerres que mai es refien del Bloc o d'ERPV.

Última edició per Esquerrà (30-04-2008 14:41:57)

Desconnectat

 

#9 30-04-2008 18:22:31

sixte
Membre

Re: Zaplana abandona la política

Crec tindre una resposta per a tu. Carcaixent al igual que tots el pobles de La Ribera (ambdues incloses) són pobles amb termes agrónoms molt amplis, aleshores degut a la forta edificació, desmesurada per altra banda, grans inversors económics, respatllats pels regidors i batlles del PP i amb el recolzament de la magnífia Generalitat estaben oferint milionades per una fanecada de taronges a on ells (promotors económics, regidors, ajuntaments i generalitat) estaben construint habitatges, xalets, urbanitzacions i futurs camps de golf, i projectant PAIS megalítics que venen a preus desorbitats. Quina és la qüestió? la gent dels pobles que tenien una, dos o com a molt tres fanecades que amb fort treball duien endavant traent uns beneficis que fan risa, han venut una fanecada a canvi de 10 milions de pessetes (60.000e); a Cullera han aplegat a oferir 100 milions per una fanecada, 815 metres de terra. Que farieu, si tinguereu 50 anys, és a dir a punt de jubilar-te, i t'ofereixen 25 milions per fanecada i en tens per exemple dues?A molta gent l'han feta adinerada, que no rica, els han enganyat realment dient-li's que era el millor per al poble, per que el camp no val diners, la taronja no la volen, l'arrós no té aigua,... Aleshores com que li's ho han fet tan bonic pensen que aquests del PP volen el millor per al poble i aleshores el voten, encara que no trigaran molt de temps en adonar-se'n que açò no ens va a dur més que missèria.

Saps el pijor de tot. Aquesta gent a venut les terres, s'ha comprat habitatges vora mar a preus abultats, a Cullera s'aplegat a pagar 50 milions per habitatges de 85/90 metres2, i els regidors cobren comissions als promotors per urbanitzar, d'ahí l'interés per fer PAIS com per exemple el de Cullera. És un negoci redó, l'ajuntament pressiona al llaurador, aquest ven a bon preu, el promotor paga al batlle i regidor de torn per que a aconseguit terra per a construir i com que perd diners ven l'habitatge més car, acontinuació el que compra l'habitatge ha de pagar contribució més alta perquè com que no hi ha aigua l'ajuntament ha de fer un esforç per dur aigua al lloc, tot és una roda de malifetes.

Ah, i que no s'us oblide que el principal inventor d'aquestes malifetes és el Zaplana,començà fent-ho a Benidorm, després a la Generalitat, més tard al govern espanyol i ara a una empressa privatitzada.

Desconnectat

 

#10 30-04-2008 23:10:04

Esquerrà
Expulsat

Re: Zaplana abandona la política

Moltes gràcies Sixte. Jo mai votaria el PP per moltes terres que tinguera i per molts diners que em donaren per elles. Ara, he de dir-te que jo estic en contra de treballar la terra. No té sentit gastar un bé escàs com és l'aigua per regar uns camps de cultiu que no donen diners i que la majoria de les vegades han d'abandonar-se perquè els preus d'altres països són més competitius. Jo prohibiria cultivar al País valencià. Només deixaria el cultiu ecològic i de denominació d'origen. Evidentment el turisme (interior i de costa) fan riquesa, els cultius només són despeses i explotació humana (molt més que al sector turístic).

Sí al cultiu ecològic. No a cultivar per cultivar i després abandonar les collites.

Última edició per Esquerrà (30-04-2008 23:15:56)

Desconnectat

 

#11 01-05-2008 19:35:57

golet
Membre

Re: Zaplana abandona la política

Segons he vist, la dona de Zaplana (la tal Rosa) no fou qui li donà l'alcaldia de Benidorm l'any 1991, sinó una tal Maruja Sánchez, que es veu que és bona pelaïlla també, porta molts anys xuplant a saco dels diners públics... en fi, el PP, sobren les paraules

Desconnectat

 

#12 17-05-2008 10:21:25

les_moles
Membre

Re: Zaplana abandona la política

Fa temps vaig llegir que Zaplana es va clavar en política perque el seu somni era comprar-se un ' Opel Omega', i una cosa va dur a l´altra i...

Ací vos deixe un xicotet retall de la vida i obra de l´element en qüestió:

http://www.rebelion.org/noticia.php?id=31640

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.