#1 28-04-2008 21:17:38

amunt
Membre

grup de treball per estudiar el PGOU de València

El Bloc crea un grup de treball per estudiar el PGOU de València i informar-ne la ciutadania     
 
El secretari comarcal del Bloc de València ha explicat aquest matí que la formació ha creat una comissió, formada per juristes, enginyers, urbanistes, experts en medi ambient, en mobilitat i en patrimoni arquitectònic, per tal d'estudiar i analitzar amb detall el projecte de revisió del PGOU de València. Ximo López Camps ha informat que el grup de treball ja ha començat a fer-ne les primeres valoracions.

Segons ha explicat el secretari dels valencianistes, l’objectiu del grup de treball és, fonamentalment, «traduir el PGOU a un llenguatge intel·ligible» per a la ciutadania, explicar quines en seran les conseqüències en la vida quotidiana del veïnat i facilitar la presentació d’al·legacions a les persones o entitats que vulguen fer ús d’aquest recurs. En opinió de López Camps, l’equip de govern de Rita Barberà «ha entés d’una manera molt restrictiva allò que és participació: ha penjat els plànols i els informes tècnics en el web municipal i ha obviat que la gran majoria de la població no coneix la terminologia especialitzada ni sap interpretar una planimetria d’eixes característiques».

El dirigent nacionalista ha afegit que ens els propers dies es farà pública en una plana web tota la informació, les valoracions respecte al tema i facilitaran els tràmits per presentar al·legacions. López Camps ha dit que des del Bloc treballaran especialment perquè el PGOU incloga una xarxa completa i connectada de carril bici, perquè «s’harmonitzen» les transicions entre l’horta i el sòl urbà, per garantir que es cobreixen les necessitats en matèria de dotacions públiques i per evitar «l’impacte que grans infrastructures com la Via Parc Nord, el tercer cinturó de ronda o el traçat del TAV tindran sobre l’horta i sobre la qualitat de vida als barris i pedanies de la ciutat».
www.pagina26.com

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.