#1 11-03-2008 21:30:59

Esquerrà
Expulsat

2011. Quin futur?.

Estic convençut que el 2011 només PP i PSPV obtindran representació a les Corts valencianes. La Glòria Marcos, les trànsfugues i Enric Morera van donar un espectacle lamentable i així es trencà el CPV. Ara amb la divisió d'EUPV en dos partits: EU i Republicana i Iniciativa i la descofiança de l'electorat per aquest afer hem de sumar la gran desfeta de les estatals dels partits Bloc i ERPV (i ERC). La meua opinió humil és que ERPV es pot donar ja per liquidada al PV (no serà més que un partit residual del tipus falange, España2000 o Coalición valenciana), i el Bloc no crec que aguante més enllà del 2011 com a força municipal (el 2011 no crec que supere els 50 regidors). Malgrat tot això mentre es presente ESQUERRA al PV jo votaré per Esquerra si no canvia el lideratge al PSPV (només un Jorge Alarte podria suposar un canvi). Tenim un futur molt negre i el PV depén única i exclusivament del que decidisquen PP i PSPV perquè malauradament ni ERPV ni Bloc ni Iniciativa en tindran la paraula ni seran clau de res.

Última edició per Esquerrà (11-03-2008 21:31:21)

Desconnectat

 

#2 11-03-2008 23:32:57

LarsenAlacant
Membre

Re: 2011. Quin futur?.

ERPV actualment sobreviu a nivell de vots per la pasta que tiren des de Barcelona (A nivell de militants ja és altre cantar, que si en té). El dia que Reagrupament tinga més força allà dalt canviaran les coses per aci (ERPV no lis ha eixit molt rentable a les eleccions 2007, i ara tampoc) De fet ERC-Illes s'integrà a Unitat Per Les Illes sense cap problema, i si no erro per a ací demanen que s'integren al Bloc (la gent de Reagrupament, no el corrent majoritari)

Bloc espere que es deixe d'experiments d'anar d'acompanyant d'altres, i torne al centre progressista i al espai taronja, que fa 9 anys li donaria un 4'77% a les nacionals, i un 4'9% fa 5 anys.

EUPV i la resta de partits espanyols, espere que es desintegren.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#3 12-03-2008 00:36:36

Esquerrà
Expulsat

Re: 2011. Quin futur?.

Crec que serà molt difícil per al Bloc desfer-se de la mala imatge del CPV i de la mala imatge que ha suposat unir-se a Isaura Navarro (va dir que volia donar el seu escó a Llamazares). El Bloc ha de presentar-se sol el 2011 (sense els comunistes i sense Iniciativa) i potser el 2019 aconseguisca entrar a les Corts amb grup propi. Si segueix pactant amb comunistes o amb suposats ecologistes es cavarà la seua pròpia tomba (si és que no està mort ja el Bloc).

Desconnectat

 

#4 12-03-2008 12:39:39

sixte
Membre

Re: 2011. Quin futur?.

Desconec con està articulat l'estructura d'esquerra al PV, o si depén dels diners de ERC, tampoc se de ciència certa com funciona internament el Bloc. Però el que si es ben cert es que mentre no canvien el missatge no té rés a fer, sobre tot ERPV. Jo si he votat ERPV. Però pobles de tradició "maulet" com arabé Algemesí, Sueca o Cullera han aconseguit al voltant d'uns 200 vots (no aplega), perquè no s'aconsegueixen més vots? crec que falla el missatge. La gent associa ERPV a ERC (que es així) però també es cert que manca informació a la gent que creu, per culpa de missatges espanyolistes des de la transició, que quan parles de catalanisme es que: "Que venen els catalans, que venen i ens ho lleven tot. Voldran la paella i les falles, a i la taronja". Eixe es el missatge que s'ha d'eliminar de la gent. Dir quin és l'objectiu de votar ERPV, que crec que és la unió de la llengua, la cultura, la história i "utópicament" el territori. Dir que els catalans no volen rés nostre, sinó la unió de costums quotidianes amb un principal objectiu possicionar la nostra llengua com a vehicular, aclarir la história i defendre la nostra cultura, peró que estiguen tranquils que les falles són nostres i les calçotades d'ells.

El missatge d'ERPV de "per això vull la independència" està molt bé, però ací no funciona, si la base és dolenta. Senyors polítics d'esquerra, informeu, formeu, doneu a coneixer quin poble fórem i quin poble serem. Després ja demanarue utopies. La tasca a realitzar es didàctica. No es fa rés als pobles, a banda de concerts esporàdics, que tinga un trasfons formatiu, sobre tot ERPV, i el Bloc que encara en fa menys.

Per tal de lluitar contra el missatge erossiu del PP, cal informació no propostes. Fer xerrades, col·loquis, festes tradicionals que no se'n fan o se'n fan gairbé poques. Fer propostes socials, això és el que necessita la gent que és realment valenciana que treballa al camp o té camps o altres activitas de tradició al nostre país. Fer veure que el debat no només es centra en la llengua, sinó en un futur nostre que no té rés a veure en la tradició amb Sevilla, Badajoz, Madrid.

No sóc polític, per això demane disculpes si he dit alguna cosa malament, però es allò que pense i no se si estic encertat o no, però trobe que és el que jo necessite.

"Allò que val és la conciència de no ser rés sinó se és POBLE, de no ser rés sinó se és LLIURE.

Desconnectat

 

#5 12-03-2008 13:26:57

Esquerrà
Expulsat

Re: 2011. Quin futur?.

Jo no pense igual Sixte. N'estic convençut que si ERPV es presentara amb el nom d'Esquerra Republicana de Catalunya aconseguiria encara més vots que ERPV. O siga, que aquest no és el problema. El problema és que els partits anomenats "a l'esquerra del PSPV" fan el ridícul i espectacles lamentables com el que protagonitzà la Marcos, les trànsfugues i el Morera. Les trànsfugues i el Morera haurien de tonar els escons a EUPV si tingueren dignitat i no ho fan perquè no volen perdre la poltrona. Ara, ja la perdran el 2011, però aquesta vegada també la perdrà la Marcos per impresentable.

Última edició per Esquerrà (12-03-2008 13:27:17)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.