#1 21-02-2008 16:44:39

amunt
Membre

Kosovo sí, els Països Catalans també!

Kosovo sí, els Països Catalans també!

  Països Catalans

Diumenge passat Kosovo va proclamar la independència. Per aquest motiu, les JERC donen tot el seu suport al camí iniciat pel poble kosovar cap a la llibertat de forma pacífica i democràtica.

Tot i que la independència del nou estat compta amb el suport de les principals potències europees —Alemanya, Regne Unit, Italia i l’Estat francès— i els Estats Units d’Amèrica, l’Estat espanyol s’ha aliat amb la Rússia de Putin, Geòrgia i Macedònia per oposar-s’hi i es nega a reconèixer la seva existència, fet que provoca que l’Estat espanyol actuï contra la voluntat majoritària del poble kosovar i contra el dret internacional públic.

És per això que les JERC condemnen una vegada més el trist paperot que fa l’Estat espanyol, sense arguments polítics i de poc contingut democràtic. Ja que amb aquest comportament Madrid demostra el pànic que li provoca que a Europa s’alcin nous estats de manera pacífica i democràtica perquè aleshores Espanya ja no té arguments de pes per impedir que els Països Catalans avancin a pas ferm cap a la independència. Per aquest motiu, les JERC incentiven els diferents parlaments dels Països Catalans i el govern de l’Estat espanyol a reconèixer el nou estat de Kosovo com un actor legítim i democràtic del sistema internacional. Kosovo sí, els Països Catalans també!
  www.jerc.cat

Desconnectat

 

#2 22-02-2008 16:46:16

Esquerrà
Expulsat

Re: Kosovo sí, els Països Catalans també!

Als PPCC ho tenim molt cru, ja que el franquisme va fer repoblacions de castellans per acabar amb la Nació catalana, repoblacions que avui en dia són superiors a l'autòctona (a Kosovo, malgrat la repoblació de serbis del règim totalitari comunista, el serbis són només un 20%, a ca nostra en alguns casos les repoblacions castellanes superen el 80% de la població). Només ens queda convènçer als repobladors castellans que els seus fills són catalans, valencians, mallorquins, etc...  i que ells també ho són si volen, i tots junts recuperar la Nació catalana. Franco ho va posar molt fàcil (amb excepcions fiscals a les empreses) perquè es colonitzara de castellans el País basc, Navarra, i els PPCC, i a Galícia no el va caldre perquè els gallecs autòctons tenien una obediència cega cap al règim i cap a la Nació Espanyola, per tant allà no es van fer pràcticament repoblacions.

Desconnectat

 

#3 23-02-2008 01:24:34

La Tuna Punk
Membre

Re: Kosovo sí, els Països Catalans també!

Kosovo s'ha independitzat perque la unió europea i els estats units tenien interes en que passara...ahí hi ha algo,no creieu?


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#4 23-02-2008 09:54:53

Mallorca
Membre

Re: Kosovo sí, els Països Catalans també!

Estats units hi ha donat suport perque volen posar-hi bases alla,Russia no dona suport perque es eslavista i pertant molt amiga de serbia i espanya,i espanya...per mi esta clar perque no dona suport

Desconnectat

 

#5 23-02-2008 13:20:04

Re: Kosovo sí, els Països Catalans també!

Bé només cal veure com s'està posant la cosa per adonar-se què aquesta desició il.legal dels kosovars i presa de manera unilateral més val que no serveixi d'exemple a Catalunya. Si els d'esquerra republicana creuen què és l'exemple a seguir allà ells pero per mi tenen una vena als ulls que els impedeix veure que l'exemple és bastant perillós.Ademés esquerrà també hi han hagut repoblacions d'albanesos a Kosovo bastant més bèsties que les del regim franquista


La crítica tiene que limitarse a comparar y contrastar un hecho no con la idea, sino con otro hecho.
Vladimir I Ulianov "Lenin"

Desconnectat

 

#6 23-02-2008 16:27:44

LarsenAlacant
Membre

Re: Kosovo sí, els Països Catalans també!

I durant 100 anys...


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.