#1 19-02-2008 15:30:44

amunt
Membre

Pacte de silenci, per Èric Bertran

Pacte de silenci
La setmana passada quatre espanyolistes violents d'estètica nazi van assaltar a un jove independentista de Castelló, el van immobilitzar i amb una arma blanca van intentar dibuixar-li una esvàstica en una galta. Clar que això ningú no ho sap perquè no ha sortit als mitjans. En canvi, el que sí que sabem tots és que al País Basc van cremar quatre contenidors.

És així com el PP i el PSOE mantenen la unitat de l'Estat. Per un costat promovent una justícia que permet les agressions que es fan en nom d'Espanya i que permet torturar als qui actuen en nom d'una altra nació (no evitar-ho és el mateix que permetre-ho). I per l'altre costat tancant els diaris que haguessin tret en portada la brutal agressió de Castelló i no la crema de contenidors (portem 5 anys sense Egunkaria).

En aquest Estat passen coses molt estranyes que en qualsevol país democràtic del món farien posar els pèls de punta a tothom. Aquests dies estan ficant a la presó a independentistes de deu en deu per pertànyer a determinats grups polítics bascos. I mentrestant, Pedro Cuevas, l'assassí material ultraespanyolista de Guillem Agulló, fa anys que està en llibertat i fins i tot es va presentar en una candidatura ultraespanyolista i violenta les passades eleccions municipals.

No m'estranyaria gens que el dia en que visquem en uns Països Catalans lliures vagin sortint a la llum molts pactes de despatx esgarrifosos. És més, n'estic convençut. D'aquest Estat m'espero el pitjor i més.

Èric Bertran
                                                      http://www.e-noticies.com/

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.