• Inici
  •  » Debat general
  •  » A Díaz-Alperi li molesta que recordem als assassinats pel franquisme

#1 12-02-2008 14:54:29

amunt
Membre

A Díaz-Alperi li molesta que recordem als assassinats pel franquisme

Cervera: "A Díaz-Alperi li molesta que recordem als assassinats pel franquisme"



Setmanes enrere l'Ajuntament d'Alacant no va admetre que figurara en l'ordre del dia del ple la petició de la Comissió Cívica per la Memòria Històrica per a poder construir un monument commemoratiu als terrenys del barri de la Goteta on va estar ubicat el camp de concentració conegut com el Camp dels Ametlers.

El cap de llista al Congrés per Alacant, Salvador Cervera, ha manifestat que "fets com aquests posen de manifest la veritable postura del PP davant la història recent de la nostra ciutat. El Camp dels Ametlers, vulga el PP o no, va existir i allà van patir el seu darrer martiri els últims defensors de la República. És de justicia històrica recordar-ho amb un monument en eixos terrenys, actualment cercats pels centres comercials i on ja no queda ni un sol ametler".

Cervera ha considerat particularment lamentables les paraules de l'alcalde Díaz-Alperi al ple, que va espetar als membres de la Comissió Cívica: 'No sé para que están ustedes aquí si de lo suyo no se va a hablar'. El candidat republicà ha dit que "si es tractara de promotors immobiliaris o empresaris organitzadors de regates de ben segur que el nostre alcalde hauria estat més cordial amb ells". Per últim ha volgut recordar que la instal·lació del monòlit no suposa cap despesa per a l'Ajuntament, "perquè la Comissió Cívica ha aconseguit una subvenció del Ministeri de Cultura de 20.000 euros". 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » A Díaz-Alperi li molesta que recordem als assassinats pel franquisme

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.