• Inici
  •  » Debat general
  •  » Agredeixen Als Militants Antivalencians De Les Jjgav De Gandia

#1 10-02-2008 19:54:03

dur
Membre

Agredeixen Als Militants Antivalencians De Les Jjgav De Gandia

Segons ha eixit publicat a diversos fòrums de l'òrbita de secessionisme antivalencià marginal, diversos membres de les joventuts del GAV han estat agredits durant les darreres dues setmanes a la capital de La Safor, a Gandia. Segons s'ha pogut saber, es van penjar cartells per la localitat destapant als secessionistes violents, després de la qual cosa, alguns d'ells han rebut agressions sense importància. A pesar d'açò, algun d'ells han anunciat que renuncien a la participació activa en el món des secessionisme marginal per a reflexionar sobre cap a on anar... és el cas del blaver autoanomenat "Nacional", qui va publicar el següent post a un fòrum antivalencià:


"Bueno este post, enfin, a muchos les parecerá una chorrada, pero me gustaria aclararos el porque me dejo este grupo.

Yo desde mis inicios en la politica he defendido siempre nuestra tierra y he buscado lo mejor para ella, pero han podido conmigo. Soy un mal ejemplo a seguir, y un mal luchador, pero esque han podido conmigo...

Yo soy un hipocrita y siempre he dicho que ante la violencia lo mejor es dar la cara, pero jo no puedo hace eso...ya me ahn pegao 4 ostias bien pegadas, y no an parado de amenazarme y de coger a amigos mios...Pero esta ultima a podido conmigo, si ellos quieren que ceda yo cedo, no voy a jugarmela más, todo el mundo hace cosas y no pasa nada, pero si yo muevo un dedo a favor del valencianismo ya los tengo buscandome...

Un fuerte abrazoa todos y GRACIAS!"


www.dona-li-dur.blogspot.com

Desconnectat

 

#2 10-02-2008 21:40:09

Re: Agredeixen Als Militants Antivalencians De Les Jjgav De Gandia

No recolzo la violència pero que n'hi hagi un menys és sempre una gran notícia.Tot i que condemno qualsevol agresió que hagi pogut patir, han d'ésser consequents amb el que fan.


La crítica tiene que limitarse a comparar y contrastar un hecho no con la idea, sino con otro hecho.
Vladimir I Ulianov "Lenin"

Desconnectat

 

#3 10-02-2008 21:54:11

Re: Agredeixen Als Militants Antivalencians De Les Jjgav De Gandia

Jo flipe de veritat ho dic.

A Gandia s'estan registrant agressions a persones innocents quasi cada més de mans dels de sempre (qui van a ser sinó?), nazis dels Puteros2000 i esta gentola que treballen juntets com a l'últim Correllengua, entre les seues víctimes estan xiquets que porten camisetes del rotllo (posa-li 14, 15 anys, els fan la creu gamada al braç i fa poc a una xica li van fer "la sonrisa del pallaso", no se si van ser nazis o latins), homosexuals (supose que els esperen a la porta de la seua seu), negres venedors ambulants que no fan cap mal i xinesos que ixen dels restaurants.

Ara, que agredisquen a Latin kings, mafiosos o altra gentola EN LA PUTA VIDA ho havia sentit.

Xe nazis/blaveros, tan valents que sou i no agrediu al càncer d'esta societat (a part de vosaltres) que son les màfies, ja siguen Latin Kings, traficants o demés escòria??? Que tal volta no voleu problemes amb els mafiosos, i tireu a lo fàcil??


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Agredeixen Als Militants Antivalencians De Les Jjgav De Gandia

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.