#1 07-02-2008 20:39:45

amunt
Membre

RENFE: incompetència al poder

RENFE: incompetència al poder

Qui deia allò "d'any nou, vida nova"? Fos qui fos es va equivocar, si més no amb RENFE perquè continua amb els seus retards habituals. La única diferència és que des de fa un temps practica un rentat d'imatge i es dedica a contractar a gent, els hi posa una "I" d'informació a l'esquena i els hi col·loca en grups de tres o quatre a totes les estacions.

Alguns direu que és un detall bonic; jo al principi també ho creia, però al llarg dels viatges he anat canviant d'opinió. Sincerament me'n faig creus, no sé d'on han tret aquesta gent. La majoria d'ells (i ho deixarem en "la majoria" perquè segur que hi haurà l'excepció) no entén el català, i això és greu, igual de greu és que si els preguntes per una parada concreta habitualment tampoc no ho saben i t'envien a 'taquilla'.

És escandalós que es gastin tants diners en persones que l'única informació que donen és que "en taquilla lo sabrán". Ja pots preguntar quanta estona de retard porta un tren, o les zones que separen una estació d'una altra per saber quant pagar... és que fins i tot un dia, quan la màquina expenedora de bitllets es va quedar la targeta de crèdit d'uns turistes, a informació els hi van dir que tornessin a passar en uns dies per taquilla per veure si algú els l'havia pogut treure.

És espantós aquest rentat d'imatge de RENFE. Els retards continuen igual, però ara quan n'hi ha te n'informen mitjançant una veu distorsionada en altaveus - i en castellà, òbviament, perquè tot el món ho entengui!-. Què amables, veritat? Clar que per més que informin les persones seguim arribant tard a la feina.

No m'agradaria que donés la impressió que critico als treballadors d'informació que al capdavall són els qui menys culpa tenen. En tot cas jo només critico que RENFE es gasti tants diners contractant aquesta gent i no els doni cap tipus de formació sobre la informació que han de donar, i en tot cas també critico que RENFE contracti a gent per treballar de cara al públic que no coneix la llengua pròpia del país on treballa. Quina mala educació! Quin insult! Si RENFE invertís en millorar el servei no necessitaria tanta gent aportant informació.

Èric Bertran

Desconnectat

 

#2 07-02-2008 21:21:12

fran_paterna
Membre

Re: RENFE: incompetència al poder

Com a familiar de traballadors de Renfe no estic d'acord amb Èric absolutament en res.
No tot en RENFE és com es pinta des de Catalunya. Que les coses al Principat no van gens be, no ho dubte, però no per això tota la RENFE és una merda.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.