#1 29-01-2008 13:29:09

Tenin Que Fer Mes Forza.

Bueno intare ser clar i contundent. El meu idoma natural es el castella aixi que si veu moltes faltes no se anaveu a cagar al wc.

1) He estat per milers de forums sobre discussions sobre el idoma i en sembla que hem de ser mes contundents, per que arriba un moment que els chavals que defenen la unitat llinguistica es quedem sense arguments front als blavers-españolistes com 1 que vaig vore ahir en un foro facha dit batiburrillo, on al final el chaval li varem mostrar al final dades sobre com el propi POmpeu fabra deia que el catala era una invecio del segle XIX sense gramatica anterior o algo aixi.
2) Les cites que tenin en la pagina hauriem de actualizarse i donar-lis mes canya a estos personatges en mes informació i dades ja no extranjeres sino propies de valencia o d'espanya, ja que tot lo que vinga de fora diran que es catalanista etc..

3) Hi ha que fer me repetix en buscar i buscar i investigar dades de tot arreu no quedar-se ja soles en Guinot etc sino en mes arguments sino sempre ens guanayaran la ma. Ja que no se creuen a Muntaner etc...

4) Una bona proba seria ficar-lis un text en catala i dir-lis ja que no es la mateixa llengua per favor traudirla al suposat valencia. O com es possible que en la constitució espanyola el valencia no hi figura i si el catala. Llavors que fa el valencia reconegut al estatut valencia.

Bueno de moment es tot.

SAGUNTO NO ES RENDIRA . EL NOSTRE PEO ES LA SENYERA DE JAUME I, LA QUATRIBARRADA COM DEU DE SER.-

Desconnectat

 

#2 29-01-2008 13:42:02

puka
Administrador

Re: Tenin Que Fer Mes Forza.

Hi ha innombrables testimonis "propis de valencia o d'espanya" que evidencien la unitat de la llengua.

La prova més senzilla de la unitat de la llengua és, precisament, que entre dos valencians d'origen distants geogràficament o entre un valencià i un català tenen diferències dialectals i de pronúncia.

O que cap enciclopèdia dona suport a les invencions normatives del 0.9% de blaveros que hi ha al PV.

Desconnectat

 

#3 29-01-2008 14:23:37

LarsenAlacant
Membre

Re: Tenin Que Fer Mes Forza.

daniol, i que tal fer un recull de les 13 sentencies que avalen la unitat de la llengua? Costaria molt de trobar?


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#4 29-01-2008 15:18:18

puka
Administrador

Re: Tenin Que Fer Mes Forza.

jo tenir-les no les tinc, però, sí, ja van 13 o 14 crec.

podria ser una tasca bona posar-les a la web.

si algú sap on se poden trobar que conteste.

Desconnectat

 

#5 29-01-2008 17:45:00

Curial
Membre

Re: Tenin Que Fer Mes Forza.

Jo em puc encarregar d'això companys, només doneu-me un parell de dies que vaig prou embolicat amb històries laborals etc. (recordeu-me-lo per missatge privat si vegeu que me n'oblige).

Sagunt no morirà: em pareix molt bé que intentes parlar en valencià encara que no siga la teua llengua natal, no t'has d'avergonyir de les teues faltes, al contrari, has d'estar orgullos de fer l'esforç de recuperar la llengua del teu poble.

De totes formes, amic Sagunt, has de pensar que als blavers, encara que els presentes tots els arguments del món, com recoltzen una teoria ANTICIENTÍFICA, motivada només per un mòbil polític (fer la contra al nacionalisme valencià, per a afavorir a l'Estat Espanyol, i a la llarga, destruïr la nostra cultura), sempre eixiran amb una altra excusa per a no donar-te la raó (la majoria, potser alguns son capaços d'entrar en raó, però parle dels més fanàtics, tipus GAV i tal). És com la gent que n'hi ha als Estats Units que defenen el creacionisme (la idea de que l'evolució és només una hipòtesi, i que és igualment de probable que Déu arribara i creara a l'home literalment com posa en la Bíblia, del fang). Per molt que els digues, i les proves que els dones, elegeixen quedar-se a la ignorància i l'obscurantisme.

En tot cas, podries posar la direcció d'eixe forum (fent-lo amb la direcció anònima) i les suposades declaracions de Pompeu Fabra a on deia que el català era un invent, que em dona curiositat (o siga, el català se'l van inventar fa dos segles? pues si que s'ha extes ràpid eh!).

Salut!


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#6 29-01-2008 23:39:47

Re: Tenin Que Fer Mes Forza.

Gracias Curial, ben be no me'enrecorde de la pagina pero si que fea la cosa de que Fabra deia que ojala hubiesmos tenido vuestros escritores mediovales o algo axi.

SALUT

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.