• Inici
  •  » Debat general
  •  » Nomdedéu demana a Alberto Fabra que seguisca l'exemple de Gallardón

#1 29-01-2008 15:04:11

amunt
Membre

Nomdedéu demana a Alberto Fabra que seguisca l'exemple de Gallardón

Nomdedéu demana a Alberto Fabra que seguisca l'exemple de Gallardón       

El portaveu del Bloc a l'Ajuntament ha demanat a l'alcalde que parle amb el seu homònim de Madrid i assumisca la defensa dels parcs emblemàtics de la ciutat. Enric Nomdedéu ha comentat que fóra positiu que Fabra reflexionara, més encara quan afirma que ha mantingut trobades amb Gallardón. El regidor del Bloc ha fet aquestes declaracions arran d'una nota de premsa de l'alcaldia de Madrid, en les quals, Gallardón afirma que «un parc és un parc»
i no s'ha de permetre que els cotxes hi puguen circular encara que amb aquesta mesura es feren més curts els desplaçaments dels vehicles.
Nomdedéu ha destacat les paraules de l'alcalde Madrid, per ser un referent del municipalisme del PP, i ha comparat aquesta actitud amb la de Alberto Fabra, que segons l'edil nacionalista vol convéncer els ciutadans que el Ribalta han estat sempre dos parcs. Per una banda, des del Bloc han mostrat preocupació que el retard en aprovar els plans especials puguen provocar més pèrdues de patrimoni. Nomdedéu ha fet aquestes declaracions després haver preguntat en comissió per la llicència d'un obra que es realitza al carrer de Caputxins, un edifici que el pla especial cataloga com a protegit, però com que no s'ha aprovat el pla, fa que l'habitatge podria fins i tot ser enderrocat. El regidor ha acusat el PP de deixadesa ja que si estiguera aprovat el pla especial, només es podrien fer obres que restauraren i rehabilitaren l'edifici.
http://www.pagina26.com/

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Nomdedéu demana a Alberto Fabra que seguisca l'exemple de Gallardón

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.