#1 24-01-2008 01:41:24

amunt
Membre

Elx presentació del llibre El més calent...al front de Madrid

Acte de precampanya. Presentem llibre.



Iniciem la precampanya a Elx amb la presentació del llibre El més calent... al front de Madrid. Ho farem el dimarts 29 de gener a les 20.30 hores en el Casal Jaume I d'Elx, al carrer Sant Jordi 2, amb la intervenció d'Agustí Cerdá, president del grup parlamentari d'Esquerra al Congrés, i de Josep Amílcar Albert, candidat d'Esquerra al Congrés.






Després de Madrid confidential: les aventures del diputat K, els diputats i diputades del grup parlamentari d'Esquerra en el Congrés conten en primera persona la seua tasca a Madrid on participen en l'aprovació d'un cos legislatiu progressista durant la primera meitat de la legislatura que porta el segell d’Esquerra.



La derogació del transvasament de l’Ebre, la retirada de les tropes espanyoles de l’Iraq, el relleu de la Ley de Calidad de la Enseñanza del PP que amenaçava a la normalització lingüística del català a les escoles, l’aprovació de la llei de retorn dels Papers de Salamanca o normes d’abast social i drets civils com la llei que permet el casament entre persones del mateix sexe; la Llei d’atenció a la dependència i a les persones amb discapacitat que universalitza un nou dret; la llei contra la violència sobre les dones; la llei d’igualtat; la llei de finançament dels partits polítics que prohibeix els donatius anònims o la llei del sòl que fixa l’obligatorietat d’una reserva mínima del 30% del sòl públic per destinar-lo a habitatge protegit han estat impulsades pels diputats i diputades d'Esquerra.
La segon mitat d'aquesta legislatura, iniciada amb l'aprovació dels estatuts català, valencià i balear, està marcada, com tots i totes vosaltres sabeu, per la involució del Partit Socialista Obrer Espanyol.





Si vos animeu, ja sabeu on estarem. Vos esperem?

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.