#1 23-01-2008 16:22:54

amunt
Membre

Presenten en societat l'Institut del Territori

Presenten en societat l'Institut del Territori                               dimecres, 23 gener de 2008



Aquesta vesprada tindrà lloc, a l'edifici Octubre, l'acte inagural d'aquesta institució que té com a objectiu fundacional erigir-se en fòrum de reflexió, diàleg i acció territorial i mediambiental. L'Institut del Territori (IdT) pretén convertir-se en un fòrum de reflexió i diàleg davant de les polítiques i dinàmiques que afecten el futur del territori, dels paisatges i del patrimoni natural i cultural del domini lingüístic. L’IdT naix, doncs, amb la voluntat de fomentar la sensibilitat territorial, entre els ciutadans, com en els àmbits professionals, acadèmic, així com en les administracions locals.

En un moment en què es reflexiona sobre la crisi territorial i mediambiental, l’IdT té com a objectiu establir un espai de reflexió per una nova cultura territorial, on puguen establir-se sinergies entre els agents socials, polítics i econòmics. L’IdT compta amb un comité assessor format per experts i especialistes de l’àmbit acadèmic com professional i de la comunicació. Formen part d'aquest comité: Joan Romero, de la Universitat de València; Joan Olmos, de la Universitat Politècnica de València; Martí Domínguez, director revista Mètod; Ivan Murray, de la Universitat de les Illes Balears; Joan Nogué, de la Universitat de Girona i de l'Observatori del Paisatge de Catalunya; Ramon Folch,socioecòleg;, Maria Josep Picó,directora revista Nat i Jordi Bigues, periodista mediambiental.

A les 19 de la vesprada, Jaume Terradas, catedràtic emèrit d’Ecologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, impartirà la conferència «El Premi Nobel de la Pau 2007: Al Gore i el Panell Intergovernamental del Canvi Climàtic». A l'acte inaugural de l’Institut del Territori intervindrà el president de l'IdT, Vicent Pons, el cantautor Miquel Gil, l'escriptora Isabel-Clara Simó, el periodista Adolf Beltran, el dissenyador Xavier Mariscal i Joan-Francesc Mira.
                            http://www.pagina26.com/

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.