#1 16-01-2008 20:47:30

amunt
Membre

Benicàssim inverteix prop de 45.000 a millorar la biblioteca

Benicàssim inverteix prop de 45.000 a millorar la biblioteca       

Les obres en la biblioteca municipal de Benicàssim han obligat a traslladar més de 40.000 volums, per a poder substituir la moqueta per tarima en tota la zona, com també per a condicionar un espai dedicat a bebeteca, per a xiquets de 0 a 5 anys, segons ha informat la regidora de Cultura, Diana Bernal, després de supervisar, acompanyada de tècnics municipals, les millores que es duen a terme. Una inversió que ronda els 45.000 euros i que permetrà també millorar l'aspecte general de l'actual biblioteca, amb canvi de mobiliari, prestatgeries i pintura. La tarima ja està quasi tota instal·lada i ara s'està a l'expectativa que arribe el mobiliari nou.

La bebeteca comptarà amb un disseny especial, prestatgeries menudes, materials tous, i tot tipus de material didàctic específic per a eixa franja d'edat. Els llibres, segons ha explicat la responsable de Cultura, poden ser de tela, de molt de colorit, grans mides i blans, amb l'objectiu d'activar els sentits. Encara que el marge d'edat va de 0 a 5 anys, hi ha diverses tipologies de material, amb especial atenció als més xicotets i per a potenciar l'aprenentatge en una edat en què els menuts «es volen menjar el món», apunta Bernal. A més, aquest apartat de la biblioteca comptarà amb una programació de contacontes, titelles i la resta d'activitats per a entretindre als xiquets.

No obstant això, la regidora ha insistit en el fet que la bebeteca no és l'única actuació prevista, i ha destacat que la substitució de l'actual moqueta per tarima, permetrà evitar al·lèrgies i fer més acollidora tota la biblioteca, que compta amb una superfície aproximada de 500 metres quadrats. La zona reservada a bebeteca serà uns 30 metres quadrats. També es reservarà una part de la biblioteca per a instal·lar taules amb endoll central, amb l'objectiu de traure el màxim rendiment a la zona wifi, de manera que els apassionats d'internet puguen anar a la biblioteca amb els seus ordinadors, i connectar-se gratuïtament sense tindre la limitació que suposa l'autonomia de la bateria dels seus portàtils.

Desconnectat

 

#2 16-01-2008 23:01:37

LarsenAlacant
Membre

Re: Benicàssim inverteix prop de 45.000 a millorar la biblioteca

Qui governa a Benicàssim?
(enllaç a les noticies sempre, per favor)


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.