#1 10-01-2008 07:31:55

amunt
Membre

Girona ha de ser territori alliberat del Partit Popular.

Ridao assegura que ‘només Esquerra pot aconseguir que Girona segueixi sent territori alliberat del PP’

                                                  www.esquerra,cat   

El cap de cartell d’Esquerra, Joan Ridao, acompanyat pel cap de llista a Girona, Francesc Canet, i la resta d’integrants de la candidatura de la demarcació ha reclamat avui ‘a tots els catalanistes de Girona que el 9 de març facin vot útil i que apostin per l’única formació política que pot fer possible que Girona segueixi sent territori alliberat del Partit Popular, que la dreta espanyolista es quedi sense escó en les properes eleccions. La mateixa dreta espanyolista rància que té recorregut l’Estatut davant el Constitucional o que va recollir quatre milions de signatures contra Catalunya a més d’impulsar ara una repugnant campanya contra el català per robar-li vots a Ciutadans’.

Ridao ha explicat que en el repartiment de vots i escons ‘és pràcticament impossible que CiU i PSC ascendeixin fins als tres escons mentre que el PP aconseguirà representant a les corts estatals per Girona si Esquerra no el torna a doblar, tal i com va passar l’any 2004’.


La MAT, ni en el fons ni en la forma

El cap de llista també ha respòs a la intenció dels Governs espanyols i francès de tirar endavant la línia de Molta Alta Tensió (MAT). Per Ridao, ‘aquesta decisió s’ha pres amb una nul•la transparència, total opacitat, manca de diàleg i amb els municipis afectats en contra’. ‘Catalunya i Girona, com a principals clients de l’Estat en consum energètic, no hem pintat res’, ha dit. Per altra banda, Ridao ha recordat que aquesta decisió s’ha pres al marge del mediador europeu, Mario Monti, i que ‘ha estat una imposició unilateral que no té en compte la posició del territori’.

Sobre el traçat, el portaveu independentista ha assegurat que ‘no té res de nou’ i que l’únic dubte que desprèn és si es soterraran 10 quilòmetres de línia, ‘però representa un model obsolet’. Ridao ha recordat que ‘Esquerra segueix pensant i defensant que la interconnexió amb l’Estat francès és innecessària’ i que el que cal ‘és un reforç elèctric que permeti l’alimentació del TAV’. Però per això n’hi ha prou ‘amb la millora de l’eficiència i amb estalvi energètic’, ha dit. Ridao ha reiterat que Esquerra és partidària de crear dues noves centrals energètiques de cicle combinat a les comarques gironines i ha exigit ‘la millora del funcionament de la xarxa existent, una xarxa avui obsoleta i precària’.
                                                  www.esquerra,cat

Desconnectat

 

#2 10-01-2008 07:33:05

amunt
Membre

Re: Girona ha de ser territori alliberat del Partit Popular.

Desconnectat

 

#3 10-01-2008 21:15:42

montgrony
Membre

Re: Girona ha de ser territori alliberat del Partit Popular.

El PP l'hem de parir fora del País Valencià que és a on està més arrelat ..


Llegiu "Qüestió de noms "

Desconnectat

 

#4 11-01-2008 13:36:58

valcat
Membre

Re: Girona ha de ser territori alliberat del Partit Popular.

Et refereixes a la ciutat de Girona o a les comarques catalanes sota el nom de Girona per imposició espanyola?. No m'agrada que a TV3 diguen un poble del Baix Segura o de la Marina Alta i en comptes de dir la comarca on pertany diguen "Alacant". Estes coses abans que governes el PSOE a Catalunya o passaven. El PP no cualla a Catalunya perquè la dreta més cristiana i reaccionària ja està representada per Unió Democràtica de Catalunya, encara que estos d'Unió són respectuosos amb la llengua i cultura catalana dins el regionalisme que representen. Si tingueren un CIU al País valencià podríem liquidar perfectament el PP. El problema és que el regionalisme al País valencià és contrari a la llengua.

Última edició per valcat (11-01-2008 13:43:09)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.