#1 08-01-2008 13:16:05

amunt
Membre

per a la gent de la Ribera Alta.

ESQUERRA DENUNCIA L'OBLIT DE LA GENERALITAT EN INFRAESTRUCTURES PER A LA RIBERA ALTA



Per als republicans de la Ribera Alta, encapçalats per Josep Solà, els últims pressupostos de la Generalitat en matèria d'infraestructures no han cobert ni de prop les necessitats de la comarca. Solà, en aquest sentit, ha declarat que "els ciutadans de la Ribera paguem uns impostos de primera i tenim un serveis i unes infraestructures de segona". Per a Esquerra-Ribera Alta, d'exemples hi ha molts de nord a sud de la comarca, però en aquest cas n'han destacat dos: la carretera CV-50, una via que s'ha quedat obsoleta i que col·lapsa municipis com Carlet i l'Alcúdia i la Línia 1 de Metrovalència, la qual compta amb una única via per als dos sentits i els trens tarden en aplegar a la ciutat de València una hora pel que fa a Carlet i hora i mitja pel que fa a Castelló de la Ribera.

Per a Josep Solà, "és tota una paradoxa que l'executiu Camps reclame al govern central un tren d'alta velocitat que vaja de València a Madrid en dues hores i mitja quan de Carlet a València es tarda una hora en fer els 30 quilòmetres escassos que hi ha entre les dues ciutats".

Per tot això, Esquerra-Ribera Alta ha exigit el Consell que pose en marxa els trams d'autovia de la CV-50 de Torís a l'Alcúdia i d'Alzira a Carcaixent el més aviat possible, per ser aquestes unes obres fonamentals per a la vertebració i el desenvolupament de la comarca. A més, els republicans també han exigit el desdoblament de les vies fèrries des de Castelló de la Ribera a Torrent i el soterrament de les mateixes al seu pas per Carlet, per tal de fer aquesta línia més ràpida i més segura.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.