#1 24-12-2007 00:27:00

amunt
Membre

promoció de l'ús del valencià

Nomdedéu afirma que per al PP fomentar el valencià «és inaugurar una plaça i poca cosa més»       
diumenge, 23 desembre de 2007 


El portaveu del Bloc a l'Ajuntament de Castelló ha manifestat que per al PP «allò més paregut que fa relacionat amb la promoció de l'ús del valencià a la nostra ciutat és inaugurar una plaça amb la denominació Normes de Castelló. D'aquesta manera, els representants del PP es podran fer algunes fotos més a càrrec de l'efemèride de les Normes del 32, fotos que no comportaran cap millora en la situació del valencià a la nostra ciutat».



Enric Nomdedéu ha declarat que «eixa és la manera de funcionar del PP», mentres que la Fundació Normes de Castelló, una entitat que en paraules del regidor «té com a objectiu principal el foment de l'ús del valencià», i que va ser aprovada «a iniciativa del Bloc» fa més de sis mesos que, per unanimitat, «no ha donat cap senyal de vida».


Finalment, l'edil nacionalista ha remarcat «la diferència abismal entre PP i Bloc», ja que el mateix dia que a'scomplien els 75 anys de la signatura de les Normes, el PP inaugurava una plaça i «en canvi els valencianistes arreplegaven l'esperit dels signants de les Normes i els retia un homenatge» divendres de vesprada. Durant aquest acte es va demanar un major foment de la creació artística en valencià, «un homenatge real al que representen les Normes de Castelló i a la memòria dels seus signants que no són simplement una efemèride més en el calendari, sinó que representen la voluntat d'un poble de mantindre viva la seua llengua».

Desconnectat

 

#2 24-12-2007 01:38:34

Re: promoció de l'ús del valencià

A Castelló, a tots els edificis governamentals,  hi ha una pancarta, o en alguns casos dues, que posa "Agua para todos"... això es normalització lingüística per al PP?
Tot i que la ciutat, per tots llocs es palpa una devoció per Jaume I, l'ajuntament castellonenc passa del valencià.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.