#1 21-12-2007 08:35:25

amunt
Membre

Relat Dels Fets, Terrorisme Blavero Del Gav

SOCIETAT           http://www.victoralexandre.cat/


Noticia difosa el 18/12/07 

Radicals d'extrema dreta assalten un acte d'Èric Bertran i Víctor Alexandre a Sueca

  Betran i Alexandre, en un acte al Terra Dolça


Un grup de radicals d'extrema dreta han assaltat aquest divendres el Casal Jaume I de Sueca en la presentació del llibre i l'obra de teatre 'Èric i l'exèrcit del Fènix'. Els membres de 'Valencia Freedom' han agredit alguns dels assistents i han llançat un líquid fètid, però sense impedir l'acte. 

Èric Bertran i l'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre estaven convidats aquest divendres a la nit al Casal Jaume I de Sueca per oferir una xerrada sobre el llibre i l'obra de teatre que descriuen els fets que va patir el jove.

Després d'assistir a una concentració de protesta convocada per Acció Cultural del País Valencià en contra del tancament de repetidors de TV3, una cinquantena de persones es van reunir al Casal Jaume I per assistir a la conferència d'Èric Bertran i Víctor Alexandre. Als pocs minuts de començar, un grup de 20 persones va intentar irrompre violentament a l'acte.

L'escriptor santcugatenc, Víctor Alexandre, explica com han anat els fets.

Víctor Alexandre   
   
Van començar a cridar 'Puta Catalunya' i van agredir alguns assistents. La Policia Local va venir i va detenir alguns agressors.   
   
   ESCOLTA-HO
   
   
 

Alexandre puntualitza que aquests fets malauradament són 'normals' al País Valencià.

Víctor Alexandre   
   
Des del Principat ens sobten aquests fets, però allà al País Valencià les agressions són contínues.   
   
   ESCOLTA-HO
   
   
 

El Casal Jaume I ha presentat les denúncies corresponents a la Policia Local, que ja ha fet algunes detencions. L'acte finalment s'ha dut a terme mitja hora més tard del previst.

http://www.radiosantcugat.cat/index.php … /31409.htm


Un grup de radicals d'extrema dreta van assaltar el passat divendres el Casal Jaume I de Sueca (Ribera Baixa) en la presentació del llibre i l'obra de teatre Èric i l'Exèrcit del Fènix. Els membres de 'Valencia Freedom' van agredir alguns dels assistents i van llançar un líquid fètid, però no van aconseguir impedir l'acte.


Acte de suport a TV3 a SuecaÈric Bertran i Víctor Alexandre estaven convidats aquest passat divendres a la nit al Casal Jaume I de Sueca per oferir una xerrada sobre el llibre i l'obra de teatre que descriuen els fets que va patir el primer. Després d'assistir a una concentració de protesta convocada per Acció Cultural del País Valencià en contra del tancament de repetidors de TV3, una cinquantena de persones es van reunir al Casal Jaume I per assistir a la conferència d'Èric Bertran i Víctor Alexandre. Als pocs minuts de començar, un grup de 20 persones va intentar irrompre violentament a l'acte. El Casal Jaume I ha presentat les denúncies corresponents a la Policia Local, que ja ha fet algunes detencions. L'acte, finalment, va començar només mitja hora més tard del previst.

Víctor Alexandre explica com van anar els fets: "Van començar a cridar 'Puta Catalunya' i van agredir alguns assistents. La Policia Local va venir i va detenir alguns agressors."
"Des del Principat ens sobten aquests fets, però allà al País Valencià les agressions són contínues."

http://www.victoralexandre.cat/

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.