• Inici
  •  » Debat general
  •  » ACPV fa una crida a participar a les concentracions del dissabte 22

#1 20-12-2007 03:00:21

amunt
Membre

ACPV fa una crida a participar a les concentracions del dissabte 22

ACPV fa una crida a participar a les concentracions d'aquest cap de setmana a Gandia i Castelló
ACPV informa en una roda de premsa a la capital de la Safor que ja ha presentat les al·legacions al tancament dels repetidors del Mondúver i Bartolo


18.12.2007



La societat civil saforenca amb ACPV i TV3
Toni Gisbert, coordinador d'Acció Cultural del País Valencià, ha explicat aquest matí en roda de premsa a la Fundació Casal Jaume I de la Safor-Valldigna que el repetidor del Mondúver i del Bartolo estan pendents de la ressolució del jutge, després que ACPV haja presentat al·legacions. Gisbert ha dit que la Generalitat no té competència legal per a tancar les emissions de TV3 perquè són canals de titularitat estatal, per això aquestes accions estan recorregudes davant el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià.






El coordinador d'ACPV ha fet una crida a la societat de la Safor per mobilitzar-se davant d'aquesta agressió a la llibertat d'expressió i a participar en la concentració que tindrà lloc este dissabte, a les 7 de la vesprada davant l'Ajuntament de Gandia. Gisbert també ha demanat la solidaritat dels valencians i de les valencianes per a fer front a la multa de 300.000 euros que ha imposat el govern valencià a ACPV amb la compra de les litografies d'Antoni Tàpies.


Tal com ha informat avui ACPV, la Generalitat ha demanat explícitament al jutge poder entrar als repetidors qualsevol dia i sense avís previ. "El govern de Camps vol evitar la premsa, la foto d'aquest atac a la llibertat d'expressió, perque és un cas excepcional a les democràcies d'Europa Occidental", ha dit Toni Gisbert.


Gisbert ha recordat que en aquesta campanya per a evitar el tancament de TV3 cap institució ni cap associació del País Valencià ha defensat l'actuació del govern valencià. "Al carrer no hi ha cap polèmica ni debat polític sobre les emissions de TV3. Només és una qüestió política del PP", ha comentat Gisbert.


Toni Gisbert ha anat més enllà i ha comentat que "el que està en el fons d'aquesta polèmica és un debat sobre les relacions País Valencià-Catalunya i un debat sobre el model d'estat".


Hi han participat en la roda de premsa:



Toni Gisbert i Jacinta Rubio, d'ACPV

Josep Roig, president de la Fundació Casal Jaume I

Manolo Cabanilles, del Col.lectiu de Mestres de la Safor

Pedro Martí, de la Penya Barcelonista de la Safor

Joan Cogollos, d'EU i del sindicat CGT

Ivà Bonet, del BLOC

Jesús Juan, d'Els Verds del PV

Vicent Terol, d'ERPV

Joaquina Barba, de l'STEPV

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » ACPV fa una crida a participar a les concentracions del dissabte 22

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.