#1 13-12-2007 15:29:31

amunt
Membre

contra el tancament del repetidor del Bartolo (Plana Alta)

El jutjat de Castelló dóna cinc dies a ACPV per fer al·legacions contra el tancament del repetidor del Bartolo (Plana Alta)
Concentracions de protesta pels tancaments a Ontinyent (14 de desembre), Castelló (22 de desembre) i Gandia (22 de desembre).


13.12.2007

Si a TV3, per la llibertat d'expressió
El passat 29 d'octubre la Generalitat Valenciana va sol·licitar el permís del Jutjat Contenciòs Administratiu número 2 de Castelló de la Plana per accedir a les instal·lació reemissores del Bartolo, repetidor des d'on ACPV emet el senyal de TV3 per a Castelló. Ahir, aquest jutjat va comunicar la nostra entitat que disposa de cinc dies per presentar al·legacions contra el tancament. El termini venç el 19 de desembre. Aquesta comunicació confirma que la Generalitat Valenciana tira pel dret, i que l'única intenció que té és tancar absolutamemt tots els repetidors d'ACPV i deixar sense el senyal de TV3 tot el País Valencià. Després de la Carrasqueta, sembla immediat, doncs, el tancament del repetidor del Bartolo.CAMPANYA

Reiterant el comunicat emès per la Federació Llull ahir mateix, ACPV insta urgentment el govern espanyol i català, i les formacions polítiques que els conformen, que assumesquen la seua responsabilitat i actuen de manera urgent. El possible acord de reciprocitat s'ha demostrat que ja no és la solució, perque una de les parts, el Consell i el PP valencià, negocia des d'una posició de força i condiciant amb aquestes actuacions els termes del suposat acord.


CONCENTRACIONS D'ACPV (per ara)


Ontinyent (Vall d'Albaida)
20h. Plaça Major


Castelló de la Plana (Plana Alta)
19h. Carrer Major (front a la Casa dels Caragols)


Gandia (Safor)
19h. Plaça de l'Ajuntament

Desconnectat

 

#2 13-12-2007 15:33:01

amunt
Membre

Re: contra el tancament del repetidor del Bartolo (Plana Alta)

Conferència de premsa de la Federació Llull sobre el tancament de TV3

http://www.vilaweb.tv/?video=5056

http://www.vilaweb.tv/?video=5054

http://www.vilaweb.tv/?video=5055

Desconnectat

 

#3 13-12-2007 20:46:23

valcat
Membre

Re: contra el tancament del repetidor del Bartolo (Plana Alta)

Si tanquen el Bartolo ens quedaríem sense senyal també els de Perenxisa, Perenxisa agarra el senyal del Bartolo. Si l'altre dia en comptes de tancar Carrasqueta hagueren tancat el primer repetidor que agarra el senyal de Tarragona ja no voríem ningú TV3, ni en digital ni en analògic. Ah, quan tanquen un repetidor també tanquen l'emissió de Catalunya ràdio, iCatfm i TV3 en analògic. A les comarques alacantines hi ha llocs que reben TV3 analògic perquè no enganxen amb la Carrasqueta (ací només estava la TDT), agarren el senyal de la província de València en xàrcia amb ajuntaments col·laboradors.

Desconnectat

 

#4 14-12-2007 02:52:07

amunt
Membre

Re: contra el tancament del repetidor del Bartolo (Plana Alta)

el sucursalisme espanyol sí que ens fa molt de mal perquè s’emporta els nostres impostos, supedita els nostres interessos als de Madrid i ens nega la nostra llengua i cultura L’anticatalanisme,que tant obsessiona a alguns, no és més que una cortina de fum per ocultar el problema real que és el domini espanyol. Ja està bé que alguns vinguen a examinar-nos tots els dies a vore si som,o no, prou valencianistes, i això en funció de si mirem molt o poc cap al nord. Valencians i catalans tenim moltes coses en comú, i en primer lloc interessos en infraestructures, interés a equilibrar les balances fiscals, etc. No sóc cap especialista, però estic segur que l’anticatalanisme,que alguns exploten per al seu particular domini polític, ens està costant diners i pèrdua d’energies i oportunitats.
D’altra banda cal dir que TV3 no és il.legal. Una altra cosa és que s’aplique una legalitat estreta, cosa que no es fa en altres casos. És clar que hi ha una situació que s’ha d’arreglar, això no ho nega ningú. Però l’actuació de la Generalitat Valenciana és sectària i ataca un bé superior que és la llibertat d’expressió i, en aquest cas el dret a la nostra llengua, dret que ells no són capaços de garantir. Si ACPV hagués sigut dels “seus”, primer haurien arreglat els problemes legals i després li haurien donat una subvenció milionària pels serveis prestats.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.