• Inici
  •  » Debat general
  •  » les JERPV convoquen concentracions de rebuig al tancament de TV3

#1 12-12-2007 02:36:14

amunt
Membre

les JERPV convoquen concentracions de rebuig al tancament de TV3

- Arran del tancament de les emissions de TV3 a les comarques d'Alacant, les JERPV han convocat un seguit de concentracions de rebuig al tancament, a la política censora del Partit Popular i pel manteniment d'un espai comunicatiu d'àmbit nacional arreu dels Països Catalans.

Les convocatòries seran totes el proper DIVENDRES 14 DE DESEMBRE A LES 20 HORES als següents llocs

ONTINYENT: Plaça de l'Ajuntament
VALÈNCIA: Plaça de la Mare de Déu
SUECA: Plaça de l'Ajuntament

Des del Jovent independentista valencià fem una crida a la societat valenciana i la resta de col.lectius a adherir-se a les convocatòries de rebuig al que considerem "un atac antidemocràtic contra la integritat de l'espai comunicatiu comú dels Països Catalans"

  mes info a: www.jerpv.cat

Desconnectat

 

#2 12-12-2007 11:51:34

valcat
Membre

Re: les JERPV convoquen concentracions de rebuig al tancament de TV3

Les JERPV fan el ridícul. El seu partit junt a PSOE són els culpables del tancament de TV3. Amb Zaplana van viure una situació similiar i Jordi Pujol va saber negociar amb Zaplana i no van tenir cap dia sense sintonitzar TV3 al PV. Va ser amb el PSOE de Felipe González que van aconseguir tancat TV3 enviant la Guàrdia civil per ordre de Barrionuevo (PSOE) i ACPV va aconseguir emetre TV3 amb els precintes, després quan entrà el PPCV al poder ACPV amb ajuda de Pujol va aconseguir un pacte de no agressió entre TV3 i Canal 9 al PV (Canal 9 feia interferències quan hi havia partits de futbol) i van pactar que TV3 canviara la programació al PV quan Canal 9 feia el mateix partit de futbol. En canvi amb un govern de PSOE i ERC les coses mai han anat tant malament com ara. El PP només s'aprofita de la inutilitat d'ERC i la passivitat del PSOE per poder demanar més múltiplex. La GV només té mig múltiplex i la GC té tres múltiplex, i el que vol fer el PP amb el tancament és aconseguir almenys un múltiplex sencer que el PSOE li va negar. Clar, el PSOE nega un múltiplex sencer al PV quan Catalunya en té tres i ACPV amb un permís verbal aconsegueix un múltiplex i la GV té dret a rebotar-se. I qui ho paga tot: Doncs la gent que volem els quatre canals de TVC que el PSOE es nega a legalitzar. I ara resulta que volen autoritzar una reprocitat entre comunitats sense esmentar per a res la llengua catalana. És dir, la GV podria posar TeleMurcia (ja han pactat) i no posar cap canal català, perquè els inútils d'ERC no aconsegueixen de Joan Clos que la reciprocitat diga clarament que és per als canals de TVC i IB3.

Desconnectat

 

#3 12-12-2007 16:27:28

amunt
Membre

Re: les JERPV convoquen concentracions de rebuig al tancament de TV3

La Federació Llull reclama a Clos que garanteixi les emissions de TV3 al País Valencià

Òmnium, Acció Cultural i l'Obra Cultural Balear critiquen l'estratègia de negociació de la Generalitat de Catalunya · El conseller Tresserras diu que respecta les crítiques, però afirma que hi haurà resultats d'ací a poques setmanes
La Federació Llull, integrada per Acció Cultural del País Valencià, l'Obra Cultural Balear i Òmnium Cultural, ha reclamat al ministre d'Indústria espanyol, Joan Clos, que intercedeixi per garantir les emissions de TV3 al País Valencià. La Federació critica la via de negociació emprada per la Generalitat de Catalunya; la considera totalment fallida i pensa que els partits haurien de forçar un canvi legislatiu al Congrés espanyol, de tal manera que el ministeri de Clos assumeixi la propietat dels repetidors i els adjudiqui per garantir les emissions.


Segons la Federació Llull, la via de la reciprocitat és morta i s'ha demostrat que no portava a enlloc. Per tant, reclama que el camí sigui un altre: reclamar al ministeri d'Indústria que assumeixi la gestió de les freqüències de TV3 al País Valencià, perquè li corresponen i, per tant, la Generalitat Valenciana no en té la competència. Així, el ministeri hauria d'exigir al Consell que no interfereixi i hauria d'atorgar les freqüències per a la difusió del senyal de les emissores de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, prenent com a base la legitimitat històrica d'aquestes emissions al País Valencià i la Carta Europea de les Llengües Minoritàries, signada pel govern espanyol. Segons la Carta, s'han de facilitar les emissions de televisió en una mateixa llengua per damunt de les fronteres administratives.

La Federació Llull considera, doncs, que la solució passa per assegurar una base legal i jurídica al marge de la subordinació al PP a través del parlament espanyol, on ara hi ha una majoria política que ho faci possible.

Desconnectat

 

#4 12-12-2007 17:00:08

karlosdc
Membre

Re: les JERPV convoquen concentracions de rebuig al tancament de TV3

http://img172.imageshack.us/img172/5052/concentraciovlc1594rn4.jpg


http://img98.imageshack.us/img98/1081/freedomcountriesjg6ip3.jpg
No t'han parit per a dormir:
et pariren per a vetllar
en la llarga nit del teu poble

Desconnectat

 

#5 13-12-2007 13:16:38

amunt
Membre

Re: les JERPV convoquen concentracions de rebuig al tancament de TV3

Ànims a la gent i a continuar treballant per la nostra llengua i país, volem tv3!
tothom a la concentració de valència este divendres a les 20.00, a la plaça de la mare de déu

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » les JERPV convoquen concentracions de rebuig al tancament de TV3

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.