#1 30-08-2006 18:48:20

kb33
Membre

Pintades feixistes al casal Jaume I de Gandia.

Extret de Vilaweb Gandia

Denuncien les pintades feixistes realitzades a la seu de la Fundació Casal Jaume I de la Safor-Valldigna

Les primeres reaccions de condemna han estat expressades per EUPV, el PSPV i l'Associació Cultural "Ramoneta de Vilaragut"
La seu de la Fundació Casal Jaume I de la Safor-Valldigna ha estat l'últim equipament cívic de Gandia que pateix una agressió feixista en els últims mesos. Segons van advertir els socis de la Penya Barcelonista, uns desconeguts van realitzar pintades feixistes a la façana del Casal diumenge passat, a última hora de la vesprada. Des d'aquesta entitat que forma part del patronat de la Fundació van qualificar l'agressió de "racista", "feixista" i "anticatalanista".

Des d'EUPV-Els Verds-EE han manifestat el rebuig davant aquestes agressions: "Una vegada més, i ja en van moltes en els darrers mesos, ha quedat palés el caracter indesijable i totalitari d'aquests elements d'extrema dreta que últimament pululen per la nostra ciutat". Des del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna han expressat la seua solidaritat i han rebutjat "aquesta acció intolerant que determinats grupuscles estan executant en tota la ciutat". També han animat a la direcció de la Fundació, a les persones associades i les entitats que fomen part del Casal a "continuar amb el treball cívic i cultural que tants i tan bons resultats està aconseguint en la societat i que tan nerviosos posen als autors d’esta agressió".

Des de l'Associació Cultural "Ramoneta de Vilaragut" de la Font d'en Carròs, membre de Bloc de Progrés Jaume I, també ha expressat "la més contundent condemna" per les pintades aparegudes" i han lamentat "aquestes accions que es poden considerar com a atemptats feixistes pel que signifiquen d'intolerància cap a altres persones amb idees que no comparteixen. També han manifestat que "les forces de seguretat, tant locals com estatals, haurien de ser capaces de neutralitzar aquesta gent com a una bona tasca de prevenció".

Desconnectat

 

#2 30-08-2006 21:22:00

Romeu_
Membre

Re: Pintades feixistes al casal Jaume I de Gandia.

Ànims i a seguir treballant, no mos deixesem intimidar


Estem fent País. País Valencià lliure!!!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.