#1 12-12-2007 02:33:02

amunt
Membre

Jerpv Contra La Censura Espanyolista

El PSOE ens va llevar TV3 posant lasexta a la seua freqüència, i des de fa mesos ja no es veu ( per analògic, el sistema de sempre). Ara, el PP ha llevat els canals catalans del TDT. Els partits espanyols no es diferencien tant com ens volen vendre.
ESQUERRA ha demanat des de fa anys que es veja CANAL 9 a la resta dels Països Catalans. Volem compartir tot el que tenim els catalans o valencians del sud, del nord i de les illes: Canal 9, TV3 i IB3 a tots els Països Catalans.
L'any 1984 Acció Cultural del País Valencià-ACPV i els seus socis van posar diners per instalar repetidors per tal que es vegera TV3 al País Valencià. Ara els espanyolistes volen llevar-nos TV3 als valencians. No és noméun atac a la llibertat d'expressió. És un atac al català i a la unitat dels Països Catalans. Així és de feixista l'espanyolisme.
Les Joventuts d'Esquerra Republicana del País Valencià- JERPV estiguèrem al repetidor de Xixona(Alacantí) oposant-nos a les forces d'ocupació(policies) perquè no ocuparen el repetidor i tancaren les emissions de TV3. Guanyarem la partida.
Ara, amb nocturnitat i sense cap permís, tallen les emissions de l'unic canal que emitia 24 hores en la nostra llengua. La mateixa censura al català que en temps de Franco, però ara en temps de FRANcisCO Camps. Les JERPV denunciem aquest atac flagrant contra la nostra llengua, contra el nostre País. Contra la força de la raó.

  www.jerpv.cat                           paisvalencia@jerc.cat

Desconnectat

 

#2 12-12-2007 07:59:02

alacantí
Administrador

Re: Jerpv Contra La Censura Espanyolista

Erc Go Home

Desconnectat

 

#3 12-12-2007 11:38:22

valcat
Membre

Re: Jerpv Contra La Censura Espanyolista

En contra?. Molt bé. Però necessitem fets i ERC no ha sabut negociar amb el govern d'Espanya, únic responsable del tancament dels canals de TVC ja que les freqüències són seues i no del govern de la GV. La GV no té capacitat per sancionar ni capacitat per tancar els repetidors i davant això el govern d'Espanya no fa res. El govern d'Espanya amb suport d'ERC no fa complir la llei a la GV. La Sexta és il·legal perquè té freqüències assignades sense haver-se presentat a cap concurs, per tant el govern d'Espanya si se salta la llei per la Sexta també se la pot saltar per a TVC al PV.

Desconnectat

 

#4 12-12-2007 15:59:31

amunt
Membre

Re: Jerpv Contra La Censura Espanyolista

alacantí, per que no li dius que sen vagen al pp o al psoe? o es que tu eres espanyolista?
visca els països catalans!

Desconnectat

 

#5 12-12-2007 16:22:28

amunt
Membre

Re: Jerpv Contra La Censura Espanyolista

Ahi teniu la noticia emesa a 3/24 al Casal d'Alacant

http://www.tv3.cat/ptvcatalunya/cercame … a%20mitges

Desconnectat

 

#6 12-12-2007 17:03:22

karlosdc
Membre

Re: Jerpv Contra La Censura Espanyolista

visca les jerc!!


http://img98.imageshack.us/img98/1081/freedomcountriesjg6ip3.jpg
No t'han parit per a dormir:
et pariren per a vetllar
en la llarga nit del teu poble

Desconnectat

 

#7 12-12-2007 20:07:27

La Tuna Punk
Membre

Re: Jerpv Contra La Censura Espanyolista

alacantí,estic amb tú


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#8 13-12-2007 12:34:15

amunt
Membre

Re: Jerpv Contra La Censura Espanyolista

El chantaje de Camps a Catalunya

El Gobierno valenciano de Francisco Camps está practicando una especie de chantaje contra el Gobierno catalán con el conflicto de la recepción en el País Valencià de la TV catalana TV3. Y como un aviso a navegantes, ya ha cerrado uno de los repetidores que permiten esa recepción.

Camps y su Gobierno plantean al Ejecutivo catalán diversas condiciones para permitir la recepción de TV3. Una de ellas es que, en los mapas de la predicción meteorológica de esta cadena no aparezca el País Valencià.

Es decir, el Gobierno valenciano intenta condicionar los contenidos de una cadena de TV, a cambio de permitir que la población del ámbito territorial de la Generalitat valenciana tenga acceso a esa cadena, es decir a TV3.

Una característica destacable de esta especie de chantaje es que el rehén del mismo, el rehén que el Gobierno de Camps utiliza, es el propio pueblo valenciano, al que se impide el acceso a una cadena de TV.

Al margen de lo anterior, también hay que reseñar lo anacrónico de esta actitud, en plena globalización de la información y de las tecnologías de la comunicación. Está claro que Camps pretende poner puertas al campo.

Y hay otra cuestión. El presidente valenciano pasa por ser una de las figuras moderadas, centristas y aperturistas del actual PP, lo que queda muy en entredicho con esta actitud antidemocrática y chantajista.

Algunos dicen que esta polémica está relacionada con la proximidad de la campaña electoral. Puede que haya algo de eso, pero la realidad es que todo este absurdo y anacrónico proceso comenzó mucho antes de que empezara a hablarse de las elecciones.



Editorial Diario Ibérico

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.