• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya per la valencianització de les webs dels clubs valencians

#1 08-12-2007 01:26:12

Campanya per la valencianització de les webs dels clubs valencians

Hola bona nit després de fer un autèntic tour per la xàrcia de planes webs d'equips esportius valencians he vist que excepte honroses excepcions (València CF www.valenciacf.es, Vila-real CF http://www.villarrealcf.es/  , Pamesa València www.pamesabasket.com i el Platges de Castelló  http://www.playascastellon.com/index2.htm) pràcticament tots els clubs valencians amb cert ressò no tenen versió internàutica en la nostra llengua. Propose que engeguem una campanya d'enviament de correus electròncs el més massiva possible per tal de vore si podem redreçar l'assumpte lingüístic almenys a l'àmbit d'Internet perquè tot gra de sorra fa ajuda a restablir la platja.

Bo ací vos deixe l'enllaç a webs dels principals clubs esportius valencians que no disposen de versió en valencià i, adjunta, la direcció web o electrònica a la que podeu enviar els vostres suggeriments o queixes -raonades i amb seny- als respectius clubs.

CE Castelló (http://www.cdcastellon.com/)  Bústia de suggerències: http://www.cdcastellon.com/es/buzon.htm


Llevant UE (http://www.levanteud.com/index.html) Correus electrònics:        admon@levanteud.es    i    prensa@levanteud.es


Hèrcules CF (http://www.herculescf.es/)  Contacte: A la part inferior de la web prémer sobre "Contacto" i vos eixirà un formulari a plenar on podeu expressar la reivindicació per la nostra llengua.


Elx CF (http://www.elchecf.es)   Correu al webmaster: webmaster@elchecf.es


Lucentum Bàsquet Alacant -actual Alacant Costa Blanca- (http://www.cblucentum.com/indice.htm)  Contacte: comunicacion@cblucentum.com

Bo, podeu engreixar el llistat si trobeu algun club botifler més per ahí. Jo penjaré esta campanya per L'Avanç i altres portals per tal d'assolir el major ressò possible.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya per la valencianització de les webs dels clubs valencians

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.