#1 03-12-2007 23:38:54

kukat
Membre

Boikot A Uiquip

Bé, doncs amb una mica de mala òstia us anime (si el administrador de la web ho veu correcte) a boicotejar la web Uiquipèdia posant articles en valencià (no en el valencià de sms que gasten els d'aquesta web), a corregir les faltes d'ortografia, o simplement a esborrar els articles d'aquesta web.

Es una vergonya (ni els de la propia wikipedia els han deixat fer-ho, ja que no es oficial...se li riurien a la cara..jejeje) el que fan en aquesta web. Fomentar l'analfabetisme i la separació de la nostra llengua. Sobren els motius per a promoure un boicot entre tota la gent amb una mica de dignitat.

Entre tots corregim les faltes d'ortografia dels blavers (aixó no vol dir que jo no en faça, però les faltes d'ortografia no poden donar pas a unes normes!! )

Pagina que no pertany a Wikipedia (no oficial): http://www.uiquipedia.org/

Si us bloquejen la direcció IP, apagueu el router durant uns segons i torneu a encendre'l....

Salut, Lluita i Boicot!!

Desconnectat

 

#2 04-12-2007 00:07:17

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Boikot A Uiquip

No em sembla bé, perquè ells poden fer exactament el mateix amb nosaltres. Ignorar-los és el millor que podem fer. Cadascú pot fer el que li rote per internet. La ciència ja els deixa en el seu lloc.

Desconnectat

 

#3 04-12-2007 01:27:06

puka
Administrador

Re: Boikot A Uiquip

Desconnectat

 

#4 04-12-2007 07:32:06

kukat
Membre

Re: Boikot A Uiquip

Conenc la Viquipèdia, per supost.

Bé, en realitat si entreu a la Uiquipedia aquesta, i poseu "article a l'atzar" us donareu compte que no tindràn ni 50 articles, ja que es repeteixen bastant... realment patètic.
Teniu raó, deixem-los que es revolquen en la seva pròpia merda, i el temps posarà a cadascú en el seu lloc. jajajauja

Desconnectat

 

#5 04-12-2007 16:22:00

puka
Administrador

Re: Boikot A Uiquip

Això mateix, el temps posarà a cadascú en el seu lloc. Ignorar ara i després caldrà riure del que es veu un predicible autèntic fracàs.
Uns indocumentats de la vida fent una enciclopèdia? Té gràcia.
Altra cosa és que, gràcies a una denúncia meua a mediafoundation, el webmerda de racv o valenciafreezer ha hagut de canviar el nom de la web a garrulo, perquè pretenien fer-la passar per enciclopèdia valenciana (blavenciana) amb el nom de "wikipedia en llengua valenciana".

Última edició per daniol (04-12-2007 16:22:28)

Desconnectat

 

#6 04-12-2007 18:17:52

kukat
Membre

Re: Boikot A Uiquip

Ben feta la denúncia!!! Si es que dona llàstima la de faltes d'ortografia. No es que nosaltres no en tinguem, es que aixó es una barbàritat de proporcions bíbliques...jajajajaja

Desconnectat

 

#7 04-12-2007 18:22:11

kukat
Membre

Re: Boikot A Uiquip

Per cert, no hi ha alguna manera de fer saber als d'Open Office de la barbaritat que han fet al permetre'ls un corrector ortogràfic de valencià amb les normes del Puig? Que serà el pròxim, un corrector de llenguatge de puticlub? Un corrector d'andalús? Un corrector de la nova llengua sms? Xe, quina barbaritat

Desconnectat

 

#8 04-12-2007 20:05:15

puka
Administrador

Re: Boikot A Uiquip

Els diccionaris de OpenOffice són de GNU Aspell.
OpenOffice no compta amb cap corrector de garrulo, això està a una pàgina on un pirat posa antigalles de programes en català traduïdes a garrulo.

Mira't aquests enllaços i voràs.

http://www.artfiles.org/openoffice.org/ … tionaries/
http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Dictionaries
http://marketing.openoffice.org/ooocon2 … ay_153.pdf
ftp://ftp.gnu.org/gnu/aspell/dict/0index.html

Desconnectat

 

#9 04-12-2007 23:04:45

kukat
Membre

Re: Boikot A Uiquip

Ohhhh!!! M'ha encantat el PDF!! Ara ja si que es pot dir ben clarament que estàn revolcant-se en la seva pròpia merda. No es menjen un torrat els blaveros estos!! Pareixen Calimero (nadie  me quiere!!, jejejej)

Gràcies per tota la informació. M'has alegrat la nit.

Desconnectat

 

#10 06-12-2007 22:58:34

Guybrush
Membre

Re: Boikot A Uiquip

Però no la tanqueu, que faré jo sense eixe meravellós "articul" sobre "Alboraya" escrit en un 80% en la "sagrada lengua Castellana"

Desconnectat

 

#11 06-12-2007 23:53:20

Tio_Cuc
Membre

Re: Boikot A Uiquip

Els del OpenOffice.org amb el mapeta del PDF jo crec que s'han passat. Crec que haurien de ser una miqueta més acurats i no faltar a la veritat. El que mostren al document no és l'actual mapa de territoris de parla catalana sinó el dels territoris que van formar fa molts segles la Corona d'Aragó. Som el que som i ja està. No vulguem ser una mena de "francofonia de l'Europa del sud" perquè no ho som. A més, algun italià d'anar al congrés fliparia amb el mapeta. Ara resulta que mitja Itàlia és de parla catalana. Fins i tot inclouen a Navarra com territori on trobar "catalan people".


Això en mans d'algun veí mal intencionat pot fer molt de mal. És donar arguments als castellans que diuen que "los catalanes son unos imperialistas". Ho torne a dir, som el que som. El tema no és ser més del que sóc, sinó que em deixen "ser", que em deixen existir. Per això, les declaracions de seudohistoriadors dient que el descobriment d'Amèrica, "El Quijote","La Celestina" i ara  "El Lazarillo de Tormes" dient que totets són obres de catalans fa més mal que beneficiar a la bona comprensió del que va ser i és la cultura catalana.

Hem de ser curosos, al pa, pa, i al vi, vi, però, sempre i quan tinguem arguments per demostrar què és pa i què és vi.

Desconnectat

 

#12 07-12-2007 00:41:48

puka
Administrador

Re: Boikot A Uiquip

És què no sé on vas a parar, tio_cuc, evidentment el mapa està bastant mal fet, però no era eixa precissament la qüestió de la qual parlàvem aquí.

Desconnectat

 

#13 07-12-2007 00:46:35

Tio_Cuc
Membre

Re: Boikot A Uiquip

Doncs això, que el mapa "està bastant mal fet"

Desconnectat

 

#14 07-12-2007 00:52:43

Tio_Cuc
Membre

Re: Boikot A Uiquip

Daniol no tinc res en contra teua, fins i tot no tinc res en contra de la gent d'OpenOffice.org ja fan més que jo pel programari lliure.

El problema és que si estem parlant de "ciència" precisament aquest mapa deixa en un mal lloc a una comunitat científica catalana, perquè no cal ser lingüista per ser una miqueta acurat quan fas un altre tipus de ciència.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.