#1 30-11-2007 14:50:54

Llenguacatalana
Expulsat

TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

Vull denunciar la regionalització de TV3. Des que governa el PSC al Principat TV3 ha patit una regionalització imparable, el provincianisme a TV3 és alarmant. Només cal fer una visita al teletext de TV3 i mirar l'apartat de notícies. Ahir el teletext de TV3 (ni avui tampoc) va informar de l'atemptat a ERPV. Per què?. Molt senzill: No hi ha un apartat a les notícies de TV3 habilitat per això des que governa el PSC. Només hi ha l'apartat de Catalunya, Societat, Política, Món, Economia, Oci i cultura, i Sports. Llavors cap notícia del PV ni d'Espanya pot eixir al teletext de TV3 si no té a veure amb Societat, Política, Economia, Oci i cultura, i Sports. Llavors com la notícia de l'atemptat a València no pot estar en cap dels apartats, no la van posar, així de senzill. Abans quan no governava un partit espanyol el Principat no passava això, hi havia notícies de tots els PPCC, d'Espanya i del món. Ara, només hi ha notícies regionals practicant un provincianisme mai vist a TV3. En canvi Canal 9 (i no sóc jo qui defense aquesta cadena líder en manipulació) sí va donar la notícia al seu teletext com ho va fer TVE). Pense que ja n'hi ha prou.


Acabe d'enviar això a TV3.

Desconnectat

 

#2 30-11-2007 15:47:39

Mallorca
Membre

Re: TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

i no pot entrar en la seccio de politica?

Desconnectat

 

#3 30-11-2007 16:00:34

Llenguacatalana
Expulsat

Re: TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

No. No ho van posar a la secció de Política, perquè això no és política. Les reaccions a l'atemptat dels partits polítics sí podien posar-ho a Política, però tampoc ho van fer. Des que governa el PSC i van canviar el teletext (abans hi havia secció PPCC, Espanya, Política, món, etc...) és molt difícil trobar una notícia del PV o de qualsevol part d'Espanya si no entra en els apartats regionalistes que ells han posat. Un atemptat no és un acte polític. Si per exemple hi hagués un terratrèmol o unes inundacios a València o a Espanya tampoc ho posarien, perquè això no entra ni a Catalunya, ni a Societat, ni a Poítica, ni a Món, etc... Em sembla patètic.

Desconnectat

 

#4 30-11-2007 20:20:11

puka
Administrador

Re: TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

És patètic, però al teletext li queden quatre dies (fins el canvi definitiu a TDT, 2010). A la web si que va aparèixer, però critique que de forma resumida
http://www.noticies.cat/pnoticies/notIt … int=232674
http://www.noticies.cat/pnoticies/notIt … int=232677

Última edició per daniol (30-11-2007 20:20:58)

Desconnectat

 

#5 30-11-2007 21:37:26

Llenguacatalana
Expulsat

Re: TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

Home, jo tenia el servei interactiu de TVC anomenat MHP i el teletext és el mateix amb les mateixes seccions, però la diferència és que va més lent i apareixen fotografies. No cal esperar el 2010 per veure el teletext avançat, només cal un aparell TDT amb MHP. Vaig decidir desfer-me de l'aparell MHP perquè no val per res i els serveis interactius només fan que molestar i que no es puga veure la tele amb normalitat perquè cada volta que ixen serveis MHP en una cadena o es bloqueja l'aparell o canvia molt lentament d'un canal a un altre.

Desconnectat

 

#6 30-11-2007 22:20:12

puka
Administrador

Re: TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

no li dones la culpa de l'escasa qualitat del teu aparell a la tecnologia MHP ja que tinc experiència de que funciona molt bé amb un aparell i instal·lació decent i supon un gran avanç, actualment quasi la totalitat dels serveis estan en fase de proves, i molts dels receptors tant sense MHP com amb MHP-b es quedaran obsolets en un plaç de 3-4 anys.

Última edició per daniol (30-11-2007 22:24:10)

Desconnectat

 

#7 01-12-2007 02:19:16

Tio_Cuc
Membre

Re: TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

Bon dia Daniol,


Llenguacatalana té tota la raó, els catalans sempre hem de ser els més tecnològicament avançats en tot, els més intel·ligents i els que millor ho fan tot...i no, això no pot ser sempre així. A Alacant hem pagat molt car el tema del TDT, el que s'ha aconseguit amb això es que no es sintonitze tant com abans el canal. Conec a uns quants d'Alacant que s'han comprat l'aparell i finalment han desistit de sintonitzar-lo. La gent comenta que per poder-lo sintonitzar has de tenir visió directa i molt bona amb la Carrasqueta. A més, que això de la TDT funciona com un filtre, perquè només els que tenim clar el tema de la catalanitat el comprarem, mentre que abans la podies sintonitzar com quan obris l'aixeta i beus de l'aigua que brolla. Fa cinc anys a un bar d'andalusos de la ciutat d'Alacant era normal vore com la gent sintonitzava la TV3 per vore els partit dels Barça, ara això és una miqueta més difícil...

Desconnectat

 

#8 01-12-2007 02:20:41

Tio_Cuc
Membre

Re: TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

Sincerament el futur no crec que estiga en la TDT, sinó en Internet.

Desconnectat

 

#9 01-12-2007 18:39:58

puka
Administrador

Re: TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

doncs el problema també podria estar en el repetidor q s'ha quedat antic; està clar que per a utilitzar estes tecnologies has de ternir bons aparells, bona instal·lació, però el subministrament de la senyal és el primer punt.
jo a casa no tinc TDT; però les experiències que tingut amb els serveis interactius és que funcionaven amb normalitat.
i, tens raó, el futur està en internet.

Última edició per daniol (01-12-2007 18:40:49)

Desconnectat

 

#10 01-12-2007 20:53:13

Llenguacatalana
Expulsat

Re: TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

Jo veig la TDT perfectament, i en canvi l'analògica es veu una merda. TV3 es veia a ratlles i la Sexta es veu que dóna pena, en canvi amb la mateixa antena veig tots els canals TDT a la perfecció. Per mi la TDT ha sigut una benedicció. Ara, els serveis MHP no valen per a res, perquè utilitzen JAVA que és una aplicació que va molt lenta i no hi ha qui ho aguante. El teletext MHP és com a 5 vegades més lent que el normal, és el mateix sistema que utilitzava Quiero TV per als seus interactius i per la qual cosa em vaig donar de baixa de Quiero TV. Cada vegada que canviaves de canals t'eixien dibuixets avisant-te que hi havia interactius i era molt molest perquè no podies canviar de canal fins que no acabava l'avís dels interactius. Això passa exactament igual amb els interactius MHP. La televisió digital és el present i el futur, ja siga per satèl·lit, per internet, per terrestre, per cable, per electricitat, etc... el futur està en les emissions digitals d'alta difinició 1080 línies i després vindran les 3080 línies. I el líder sempre serà el satèl·lit pel seu ample de banda. Internet, terrestre i cable tenen limitat l'ample de banda i molt difícilment podrà soportar l'alta definició si volen emetre molts canals. Internet per ara no és el futur. Algú aconsegueix veure televisió amb qualitat per internet?. L'ample de banda d'internet no permet veure la televió encara que el duplicaren per 20 vegades més.

Última edició per Llenguacatalana (01-12-2007 20:55:33)

Desconnectat

 

#11 01-12-2007 23:41:22

puka
Administrador

Re: TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

Llenguacatalana, amb les infraestructures actuals Internet no és el futur, el multiplexatge excessiu i la conversió per dues vegades al menys entre analògic/digital, digital/analògic entre les centrals, nodes, servidors i equips ADSL fa perdre gairebé m'atreviria a dir que el 50% del senyal. I també perquè no hi ha un estàndard definit per a emissions de vídeo en internet de manera similar a la televisió. Altra cosa seria que s'implantara la fibra òptica o internet PLC, amb aquestes tecnologies ja es podria començar a parlar de tv per internet.

Desconnectat

 

#12 01-12-2007 23:42:36

puka
Administrador

Re: TV3 cada volta més regionalista i provinciana.

i va, tornem a centrar-nos al tema, "TV3 cada volta més regionalista i provinciana"

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.