#1 29-10-2007 22:04:24

Laureta
Membre

Un F

He creat un fórum:

http://paisoscatalans.superforos.com

encara no està acabat, però si voleu registrar-vos, aquí teniu la direcció....

Desconnectat

 

#2 30-10-2007 18:02:25

Laureta
Membre

Re: Un F

qui s'apunta al meu fòrum?

Desconnectat

 

#3 30-10-2007 19:58:36

puka
Administrador

Re: Un F

No hi havia ja un tema?
Jo em vaig apuntar.

Desconnectat

 

#4 30-10-2007 20:08:59

Laureta
Membre

Re: Un F

vaig borrar l'antic fòrum....

aquest ja es el fòrum amb el que m'he quedat:

http://paisoscatalans.superforos.com

Desconnectat

 

#5 30-10-2007 22:06:06

Re: Un F

i el 33 eixe??

Desconnectat

 

#6 02-11-2007 20:13:45

Laureta
Membre

Re: Un F

tu no saps que 33 vol dir: catalunya catalana?

mira't aquest enllaç que he trobat: http://www.unitat.org/33.html

he canviat la imatge i he posat una senyera. si vols registrar-te al fòrum, ja saps !!

gent, si voleu, registreu-vos al meu fòrum:

http://paisoscatalans.superforos.com

Desconnectat

 

#7 02-11-2007 20:27:10

Mallorca
Membre

Re: Un F

Laureta,33 te connotacions racistes

Desconnectat

 

#8 03-11-2007 00:03:31

Laureta
Membre

Re: Un F

doncs per mí el 33 es catalunya catalana

33 desde el meu punt de vista es com: indepdentista, català.

m'equivoco?

bé, qui vulgui apuntar-se al fòrum, q s'apunti.

Desconnectat

 

#9 03-11-2007 02:16:10

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Un F

És que Laureta va crear el seu fòrum en castellà, imagine que per error, i jo li vaig dir. Imagine que per això l'ha canviat. Enhorabona Laureta.

Desconnectat

 

#10 03-11-2007 02:18:05

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Un F

Racistes?. Llavors el canal 33 de TVC és racista?.

Desconnectat

 

#11 03-11-2007 02:29:09

Re: Un F

Per favor ara dir Catalunya catalana és de ser racistes? XD! O siga que dir que em dóna igual si  s'ha nascut a Barcelona, Alacant, Lisboa, Rabat, Pretòria, Quagadougou, Pekín, Colorado, Addis Adeba o Tòkio sempre i quan si vens a viure als Països Catalans respectes la llengua catalana i l'aprens...... això és ser racista? No obliga França a tothom que hi viu en ella a saber francés, vullga o no? I acusseu als francesos de xenòfobs o racistes? Al Regne Unit fan un exàmen sobre l'identitat britànica (Història, lleis,etc.) per a donar el permís de residència als immigrants i NINGÚ diu res, i al Principat CiU proposa quelcom semblant i li diuen de feixista en amunt!!!!!!!!
On està l'equitat a l'hora de jutjar fets idèntics?

No som independentistes? No volem la independència per a tindre un Estat propi? No OBLIGUEN tots els estats  existents al món als seus residents a saber la llengua oficial? Per favor a vore si anem a tindre uns paràmetres per a jutjar a tots els pobles del món flexibles i una Santa Inquisició pijoprogremuticulti per a jutjar al poble català!!!!!

Què penseu, si França en un estat dels més potents del món, amb una llengua parlada per més de 100 milions de persones arreu del món, amb la seua "grandieur",etc. no ha pogut assimilar l'allau migratori que ha patit i les conseqüències estan a la vista (incendis de cotxes als barris perifèrics de Paris, Lió, Marsella,etc.;centenars de guettos amb centenars der milers de francesos d'orígen nord-africà que volen vel, Sharia i Islam per a tots i que passen olímpicament de la laicitat,etc.). VIST AIXÒ, com collons voleu que els Països Catalans (sense estat propi, disgregats en 3 estats, sense competències en immigració, amb la llengua catalana minoritzada i en retrocés en quant a ús públic, llengua parlada per -a tot estirar- 7 milions de persones,etc.) pugam assimilar l'onada brutal d'immigrants que estem rebent, l'immensa majoria dels quals no s'integra -si es que ho fa- en els Països Catalans sinó en "regiones" espanyoles i "departements" francesos?
De veres consentireu la MORT de la llengua, cultura i nació catalanes per a seguint amb el compte de ser multicultisoseaqueguai?
No sigau -com digueu per allí dalt- passerells, per favor!

No comparem un nacionalisme de resistència (català) amb els nacionalismes d'expansió (castellà, francés, estadounidenc) per favor.

Discriminar a les persones en funció del seu color de pell, dir que hi ha races inferiors i superiors, etc. Això sí és racisme! Voler una Catalunya catalana (on el català siga la llengua CLARAMENT hegemònica: igual que el polonés a Polònia, o el lituà a Lituània, igual que en TOTS els estats del món als que -dit siga de pas- no soleu acusar de racistes) això hauria de ser el lògic correlat de ser nacionalista pancatalà. Dic jo.....................

Última edició per Sant Vicent Ferrer (03-11-2007 03:31:42)

Desconnectat

 

#12 03-11-2007 03:17:44

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Un F

100% amb la cordura de Sant Vicent Ferrer.

Desconnectat

 

#13 03-11-2007 03:31:12

Re: Un F

Gràcies home! Per cert com que sé que quan hom escolta parlar d'Unitat Nacional Catalana (UNC) la lliga no sé per quina regla de 3 a feixisme/racisme, etc. per allò de l'eslògan "Catalunya catalana/33" que defensen tothom podria documentar-se un poc abans de titllar amb determinat -isme a una organització -la que siga-concreta. Així doncs vos deixe enllaços a videos penjats al YouTube on podreu vore la conferència que sobre l'immigració feu UNC fa ben poc. En ella, abans d'entrar a fons al tema específic immigratori, s'explica obertament què és UNC i què defensa. Així potser s'acarisquen possibles dubtes. La plana web d'aquest partit polític (www.unitat.org) també vos pot ajudar a tal efecte.

Conste que no milite a cap organització i totes aquelles que defensen la unitat lingüística i tinguen una filiació nacional diferent a l'espanyola em cauen simpàtiques. Creia oportú oferir la possibilitat a aquells que tinguen curiositat per saber que és UNC ( per comprovar si els rumors que sobre ella circulen són reals o imaginaris o pel que siga) d'aprofundir en el seu coneixement. Res més i fins la pròxima.

Última edició per Sant Vicent Ferrer (03-11-2007 03:35:32)

Desconnectat

 

#14 03-11-2007 09:22:56

Mallorca
Membre

Re: Un F

Quines paranolles vos montau aqui? Nomes dic que te conotacions racistes per alguna gent,no que necessariament sigui aixi....

Desconnectat

 

#15 03-11-2007 11:41:50

LarsenAlacant
Membre

Re: Un F

La mala fama que té UNC al principat no és per lo de Catalunya Catalana, si no per que molta gent d'UNC comparteix graderies amb els Boixos Nois espanyolistes i racistes, van al bar abans dels partits amb ells, etc


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#16 03-11-2007 11:51:42

Re: Un F

se el que vol dir el 33 de sobra era una pregunta retórica

88 heil hitler
33 catalunya catalana

tú voràs, el número está ben pensat

Desconnectat

 

#17 03-11-2007 12:02:35

Curial
Membre

Re: Un F

S'ha dit que té connotacions, no que siga racista. Així pensat, Catalunya Catalana és de sentit comú, no va a ser xinesa o espanyola, sense que això vullga dir que es té res en contra dels espanyols o els xinesos (es té en contra dels espanyolistes, que van contra la cultura catalana, per ex.).
El que pasa és que històricament ha estat un lema que de vegades s'ha vinculat amb grupuscles para-feixistes del Principat. Em recorde que fa temps vaig treure d'una biblioteca d'Hospitalet un llibre que tractava la història dels skins a Catalunya, em pareix que escrit per un membre d'Inadaptats. Ahí parlava del tema... algú se'n recorda del títol?
També s'ha de dir que n'hi ha certa analogia amb el que diu Estel Roig, de les xorrades eixes que diuen els porcs de 88 = Hail Hitler, etc.

En conclusió, no és algo racista ni feixista, només que de vegades l'han fet gastar gent d'eixa corda i no sé si jo em sentiria agust, per eixe motiu. De la mateixa forma que l'esvàstica és un símbol molt antic dels pobles indoeuropeus que es troba en construccions indies, romanes, etc i no té cap connotació nazi. Però hui en dia es troba molt associada amb el nacional socialisme.

Salut!


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#18 03-11-2007 14:29:40

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Un F

A veure, llegir bé, el que diuen els de Catalunya catalana. On està el racisme?. Només diuen que a Catalunya tots són catalans i que el català deuria de ser la llengua vehicular de tots els habitants de Catalunya vinguen d'on vinguen com passa a tots els països normals. A Alemanya tots els inmigrants parlen alemany perquè és la llengua d'integració al país. A Espanya els inmigrants no hispanics adopten també el castellà com a llengua vehicular fins i tot entre ells. És fàcil veure joves àrabs parlant en castellà entre si a qualsevol ciutat espanyola, però si a Madrid aquests estrangers agarren el castellà com a vehicular, ¿Per què als PPCC no agarren el català com a llengua vehicular?. Doncs perquè ens queda molt a guanyar i malauradament als PPCC i més al PV la llengua d'integració segueix sent la castellana i això és el que volen canviar els del "33" que vosaltres dieu que sou racistes.

Desconnectat

 

#19 03-11-2007 21:14:48

Curial
Membre

Re: Un F

Tu no llegeixes el que s'escriu, veritat? He posat que no és un lema racista, només que ha sigut empleat per gent que sí que era racista, i per això se li han quedat connotacions. Pesat.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#20 04-11-2007 00:14:08

Llenguacatalana
Expulsat

Re: Un F

Hi ha bojos nois espanyolistes?. És la primera notícia que tinc. Els "boixos nois" sempre han sigut independentistes.


*S'escriu bojos nois i no "boixos", que fa referència a una planta, però aquesta gent no se n'assabenta de res. "Chicos locos" (bojos nois), però com es pronuncia igual ells van escriure "boixos" i va quedar així. Igual que "culés" que seria "culers" que ve de quan seien en el formigó de l'antic Camp nou i es deixaven el cul allà de dolor. És Camp nou i no "Nou Camp" com acostumen a dir també alguns mitjans de comunicació.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.