#1 09-10-2007 18:02:56

puka
Administrador

Crònica del 9 d'Octubre

Propose als visitants d'esta web que hagen assistit a la tradicional manifestació de la vesprada o que siguen de la ciutat de València que facen crònica del dia de hui.

---------------------------------------

Camps i l'espanyolisme
L'oposició critica el discurs de Camps del Nou d'Octubre, per partidista
El PSPV diu que s'assembla més a un míting del PP i EUPV retreu que hagi sonat l'himne espanyol
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2583082

Desconnectat

 

#2 09-10-2007 21:50:13

Re: Crònica del 9 d'Octubre

Jo he vist una pancarta que deia: "FRONT (L'o amb la creu celta feixista) AL TERRORISME SEPARATISTA I ISLAMISTA" o algo aixina, no sé si en castellà. Després canal9 s'ha cebat gravant a les banderes del GAV i les espanyoles.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#3 09-10-2007 22:18:09

La Tuna Punk
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

durant el discurs al parterre els blavers ens han tirat ous. Un grup de red skins han anat a unflarlos a osties,però els antidisturbis heu han impedit.
Els blavers no s'han eixit en la seva,per lo menys,els hem ficat a caldo.

Mai ens fareu callar!!!


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#4 09-10-2007 23:08:26

La Tuna Punk
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

per cert,han agut inclus gent inmigrant que s'ha sumat a la manifestació!
ha sigut impresionant.
Ah,i al començament de la mani,ha aparegut una furgo d'espanya 2000 amb gent que cridaba: viva españññña,viva franco!!guarros de mierda!
i gent que anava en cotxe,que quan ja s'en habia anat uns kilomentres de la mani deia,viva españa!!
son uns cobards.


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#5 10-10-2007 01:58:23

LarsenAlacant
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

Jo he mirat ben a prop lo del carrer colom. Vos explique:

El carrer colom és un carrer centric de la ciutat de València, d'on ramifiquen altres carrers més estrets. La gent del GAV estava a un carrer amb una pancarta i banderes de la ciutat, onejant-les com si ens molestara. Alguns anaven a per ells, i altres han anat a per la gent que s'escapava per a dir-lis que tornaren a la mani. Les coses s'han anat escalfant més i més, fins que uns quants skins han corregut cap a ells (8-10, ells eren entre 16 i 22) i en vore que anaven a per ells, han fugit, com no, cap a la policia, i han eixit els antiavalots.

Rates, son com a rates.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#6 10-10-2007 06:49:29

Maulet91
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

Cabroons, molt bona la mani cumpanys!!! wink

Desconnectat

 

#7 10-10-2007 10:15:07

Curial
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

Fins i tot als foros de Puteros 2000 (EspaÑÑÑa 2000) s'estan riguent dels del GAV, mireu l'Avanç a la columna de noticies de l'esquerra, ahí ix (www.lavanc.com). jajajaja


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#8 10-10-2007 12:18:45

puka
Administrador

Re: Crònica del 9 d'Octubre

Testimonis:

<<
Los incidentes de la procesion civica habran sido muy puntuales. He estado en la misma y la gente se veia muy relajada y alegre.Por la tarde he visto la entrada de Moros y Cristianos e igualmente ha sido espectacular y bonita. Mucha gente de todas las edades y especialmente niños.
>>

<<
Yo he estado en la manifestación organizada por la plataforma "9 d´octubre", e iba todo tan tranquilo y pacífico cuando las Juventudes del GAV (JJGAV) han llegado al Parterre (más bien nos esperaban) y han comenzado a gritar e insultar. Os juro que hablo objetivamente: no han parado de increpar, de vejar y de demostrar todo lo contrario a lo que propugnan sobre democracia y libertad de expresión. Yo iba con mi padre, y había un ambiente festivo, juvenil y alegre, pero ha sido llegar al Parterre y caérseme el alma a los pies cuando he visto cómo esta gente no distinguía de edades y sexos a la hora de soltar las burradas que soltaban, por no hablar de las dos mujeres que se han metido en medio de los manifestantes gritando todo tipo de consignas e improperios. Por lo demás, muy contento de haber asistido.
>>


<<
La sede del Bloc en Valencia ha sufrido un atentado, hasta el punto de que la policía nacional ha desalojado el edificio sito en la calle San Jacinto. ¿Por qué los medios de comunicación apenas lo tratan?
>>


<<
Parece que aqui nadie se ha enterado realmente de lo que pasó ayer:
Para empezar, el joven (mas bien niño) que se subió a la estatua de Jaume I era de GAV y se veia muy claro en las siglas que llevaba la bandera que exhibia. Mientras los bomberos intentaban hacerle bajar, el niño era aclamado y apoyado por un pequeño grupo de valencianistas exaltados, que aguardaron a que llegara la manifestación pacífica.
Segundo; unas mujeres, en cuanto vieron aparecer por el Parterre a la cabecera de la manifestación comenzaron a lanzar gritos y amenazas contra los manifestantes que relajadamente iban acudiendo.
Tercero; un grupo de jóvenes de juventudes nacionalistas valencianas (no se cuales) arremetieron contra la marcha pacífica, golpeando a los manifestantes con señeras y posteriormente subieron a sus casas a lanzarles huevos desde el balcón (que los huevos no los tiraban los independentistas).
Cuarto; yo estuve allí presente y ni soy valencianista ni catalanista, por lo que soy un testigo visual bastante imparcial, y puedo decir que ni eran 2.000 ni 10.000, un termino medio y no eran pocos.
Por último; despúes de todo esto las hostias corrieron solas ya que los valencianistas estaban esperando para provocar.
Y luego a esto le llaman democracia y libertad de expresión...
>>


<<
Vaig estar en la mani de la vesprada, mani pacífica, families amb xiquets, on un bon grapat de gent usava el seu dret de llibertat d'expressió fent valer els símbols que durant segles han identificat al nostre país. Quan vam arribar al Parterre estaven esperant-nos com gossos de casera, gent del gav amb el seu únic discurs anticatalanista, amb la paradoxa de que mentre ens cridaven terroristes, la seua actitud d'amenaça violenta no semblava molt pacífica, de fet, de no ser per la policia, de segur que haverem rebut agressions.

I una cosa més. Terra LLiure mai va matar a ningú. Podeu dir el mateix dels anticatalanistes, pregunteu-li al nostre benvolgut Miguel Ángel Agulló, o a un altre membre nacionalista d'Alacant que no recorde el nom. O la bomba que van ficar a casa a de Joan Fuster, que als pocs dies moria d'un infart. I ara, fiquen una altra bomba en la seu del Bloc.

QUI SÓN ELS TERRORISTES??

Visca el País Valencià. No ens fareu callar mai, blavers anticatalanistes, llegiu la història i tragueu-se l'odi que us han ficat la gent gran, hereus de del regim franquista.
>>


<<
Yo estuve en la manifestación de la plataforma "9 d´octubre", y ni vi pintadas ni lanzamiento de huevos. Yo estaba allí, por favor, no mintáis. Es más, me parece increíble que os quejéis de este hecho cuando las JJGAV se encargan de dejar bien "guapo" el campus de Blasco Ibáñez (por no decir media ciudad) con sus pintadas y sus pegatinas, y nadie dice nada, así que por favor, no seáis demagogos y falsos.

Por otra parte, os digo de verdad que, para decir que si "los catalanistas hablan mucho de libertad y de derechos" y, en cierto modo, defender todo esto vosotros, ayer se me despejó toda clase de duda: parecíais unos etarras y una kale borroka cualquiera con la manera de insultar, de lanzarse al cuello y de gritar que teníais, habiendo gente mayor y chiquillos/as, entre otros, de por medio. ¿Es eso defender las libertades y respetar? Es más, pocas veces he visto a los anti-disturbios conteneros a vosotros y no a los que se manifestaban. De verdad, más que sorprendente por todo lo que acabo de comentar, daban verdadero asco. Por tanto, no vengáis con cuentos de se "piden derechos y son los primeros en no cumplir" etc., porque no hay más ciego que el que no quiere ver, y vuestra actuación ayer ni era democrática, ni era pacífica, ni era, mucho menos valencianista, sino más bien propia de macacos más salidos que el pico de una plancha.

Y ya para acabar. Yo soy valenciano, no os quepa la menor duda, nací en La Salud, en Valencia capital. Y me siento como tal, con su cultura, su lengua, sus gentes, sus costumbres, hasta su gastronomía si queréis. Así que, ¿a qué santo venís gente como vosotros diciendo cómo se debe ser valenciano y cómo no? ¿Qué es eso de ir criticando que si "pedimos derechos y libertades que luego no cumplimos" si por sentir nuestra nacionalidad de una manera u otra sois capaces de, como ayer, prácticamente cascar y zurrar? Si de verdad creéis en la democracia, en sus valores, y en el Estado de Derecho (como está visto que no creéis), entendería que no compartierais una forma de sentir y de pensar como nosotros, pero no que seáis capaces de insultar y de decir que somos de aquí y no de allá por pensar diferente. Lo vuestro ni es valencianismo ni defensa de símbolos ni nada, lo vuestro es barbarie gratuíta y borreguismo.

Y sinceramente, decir que éramos "4 gatos" y que veníamos de Tarragona, del infinito y más allá cuando ocupamos la totalidad de la C/ Colón, a parte de conocer a la mitad de personas que había allí (lo digo porque eran más valencianos que una naranja, y no tarraconenses) es ya caer en lo más bajo de la ignorancia y, desde luego, tener que usar el despropósito, la incultura y la mala leche a falta de argumentos sólidos. Pero, ¿y si hubiéramos sido 4 gatos o sólo uno? ¿Qué más daría? ¿No habláis vosotros de derechos y no sé qué? ¿Acaso lo que sólo una persona cree y defiende no merece ser respetado? Con esto se demuestra todo lo que lleváis en la cabeza, o más bien lo que os falta. Sinceramente, creo que, con argumentos como el de "4 gatos" sabéis de sobra que os impactó que la gente no tenga miedo a salir a la calle a defender, no su "catalanidad" (es que os inventáis hasta los término para levantar ampollas coño), sino su valencianía particular, sus raíces y sus anhelos, tan defendibles y respetables como el de cualquiera.

P.D.: recuerdo a dos señoras más bien mayores, que con sendos chalecos confeccionados con la Senyera entraron en medio de los manifestantes gritando, insultando y señalando con el dedo. Os juro que me enorgulleció el temple, la paciencia y la educación que los/las que las rodeaban tuvieron con ellas. Y lo mismo con los nazional-bakalaeros que más d euna vez intentaron colarse no precisamente para dialogar. He aquí la diferencia entre los que creemos en la razón, la paz y la defensa de los valores y los símbolos de identidad con los que simplemente creen en palabras, no en ideas.
>>

Desconnectat

 

#9 10-10-2007 13:27:49

LarsenAlacant
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

daniol on has pogut llegir això?


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#10 10-10-2007 16:45:48

-àlex-
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

Ni havien 3 mafiosos amb ulleres de sol amb una pancarta que deia: Valencia es españa.  I a més a ruines va apareixer el típic paiaso amb la bandera blavera, que anava a soles (no es tindre ous, és er idiota) i una tia va pegar-se amb la seua núvia crec.
El millor, l´ou que tiraren al balcó d´una que al carrer colón portava la bandera espanyola i la 'valenciana' i un altre a léscomençament i tots: que se tire, que se tire.. i vaig vore a dos tontos am una bandera d´espanya al cotxe que ni tan sols s´traviren a traure-la.
Però per la nostra par PERFECTA, VA SER L´òstia. El moment del mnifest i l´intercanvi de crits amb els niñatos i els dos iaio del gav.
Vosaltre feixistes, sou els terroristes, oo  baixa i menja blaver de merda o blaverisme és feixisme.  A més diuen que si els maulets llançaren litrones als blavers espanyolistes. El que si que és de veres és que més d´una blaver va haver de fugir correguent per a no acabar mal, i encara així acabaren mal. I que dir de la puta nacional, doncs que no feia més que donar-nos porrassos a alguns però és igual, en la mani del 25 d´abril ens vegem!!
CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!!  PV LLIURE I ANTIFEIXISTA!! JO...TAMBÉ SÓC ANTIMONÀRQUIC  ||*||


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#11 10-10-2007 17:19:27

olocaui
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

Molt bona la mani companys!

A mi un antiavalots em va fotre una ostia amb la porra, que fill de puta.


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#12 10-10-2007 18:34:06

drygan
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

La Tuna Punk escrigué:

per cert,han agut inclus gent inmigrant que s'ha sumat a la manifestació!
ha sigut impresionant.
Ah,i al començament de la mani,ha aparegut una furgo d'espanya 2000 amb gent que cridaba: viva españññña,viva franco!!guarros de mierda!
i gent que anava en cotxe,que quan ja s'en habia anat uns kilomentres de la mani deia,viva españa!!
son uns cobards.

sí un tio amb bigot estos puteros2000....
I la iaia eixa de la bandera espanyola que es repetesca!!!!

Última edició per drygan (10-10-2007 18:46:58)


http://img529.imageshack.us/img529/134/anagramaokvioh0.jpg
BLAVERS A FER LA MÀ!!!!!

Desconnectat

 

#13 10-10-2007 21:38:43

puka
Administrador

Re: Crònica del 9 d'Octubre

Larsen, això està tret del diari "20 minutos" wink

Desconnectat

 

#14 10-10-2007 21:50:51

Webmestre1
Equip

Re: Crònica del 9 d'Octubre

Veig que els enemics del nostre poble estan molt i molt nerviosos.

Senyal de que anem avançant i fem les coses bé.

Endavant!


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#15 10-10-2007 22:40:16

Rogeta
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

La meua impresió de la mani ha estat per una banda bona i per altra decepcionant.
La decepció, es per que la gent s'ha mobilitzat poc. No se si es que han aprofitat tots per moure de pont, o veges tu a saber què, però esperava o almenys confiava, que hi havera assistit més gent.
D'altra banda, m'ha quedat un bon sabor de boca. La mani fou genial, m'ho vaig passar de p.m., i els hem donat una lliçò de saber estar i bona educació. Ho dic per les dues ueles rabaleres que ens van increpar, i demés blavers que com tots els anys es fan de notar. Vam saber mantenir el "tipo", i la gent que estava fòra de la mani, i va contemplar tots els esdeveniments s'en va adonar de qui eren en aquest cas "els malos".
I per últim, lo dels manifests de l'Esquerra independentista, doncs la veritat es que sempre passa igual. Els toca llegir-los des d'un camionet amb una acústica depriment, que no t'enteres de res. A la del 25 d'abril, ja passà el mateix, i mentre els dels timbalets encara estaven tocant i ballant, els altres llegint. I qui estaem en mig pillant rotllos. Per que no t'aclaries en res. En fi, són coses que caldria mirar, per que l'any que ve es facen les coses com toca, i que acabe tot amb un bon sabor de boca.

Desconnectat

 

#16 10-10-2007 23:31:23

Curial
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

Jaja, no eren rabaleres Rogeta, probablement siguen burgesetes de la capital amb el cap rentat per l'espanyolisme.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#17 11-10-2007 21:32:16

-àlex-
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

És de veres, la organització hauria de ser una mica millor perquè no ocorrega lo del dimarts. el manifest no s´escoltava, uns eixien quan volien...
PERò bé, va estar bonica ee


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#18 11-10-2007 23:45:09

La Tuna Punk
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

El manifest no es va sentir perque tenien que usar l'equip de só de ACPV i aquestos es varen enfadar i sel varen llevar a l'esquerra independentista.


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#19 12-10-2007 14:38:27

-àlex-
Membre

Re: Crònica del 9 d'Octubre

Doncs aixó, la organització: suspesa


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#20 13-10-2007 01:17:53

Re: Crònica del 9 d'Octubre

La propera manifestació en passar pel carrer Colom, porteu paraigües amb la senyera, així els espanyols que us llancen ous, rabiaran per dues causes: No us esclafaran els ous al cap, i veuran milers de senyeres, hehe


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.