#1 04-04-2013 21:16:54

Webmestre
Administrador

Mala notícia per al Bloc: S'ha afiliat Joan Sorribes

Tal com publiquen en la seua web satèl·lit valencianisme.com, Joan Sorribes s'ha afiliat al Bloc. Aquest individu, a l'igual que altres, han passat de l'extrema esquerra al neoblaverisme, i si ja l'extrema esquerra és destrellatada, igual ho és el neoblaverisme.

Va fundar el partidet neoblaver Estat Valencià, i ara s'ha fet del Bloc. Aquest partidet, com tot el neoblaverisme, ha fet una tasca de confusió, tergiversació i en definitiva, gens de bé al nacionalisme valencià.

Així mateix, el Sr. Sorribes té una mala llet impressionant.

En definitiva, un mal fixatge per al Bloc, i per extensió, per a Compromís.

Desconnectat

 

#2 13-04-2013 23:40:25

Webmestre
Administrador

Re: Mala notícia per al Bloc: S'ha afiliat Joan Sorribes

El Sr. Sorribes, amb la mala llet que el caracteritza, exposa en la web satèl·lit del seu nou partit que "m'exigeix" publicar ací el que diu.

Se nota, doncs, que aquest senyor prové de l'extrema esquerra, perquè usa la mateixa retòrica estalinista i dictatorial. Evidentment, aquesta és la meua web, i jo publicaré el que estime convenient o, senzillament, el que em rote (perdó per l'expressió), i no el que em diga ell.

Però és que hi ha més, i he descobert que el Sr. Sorribes ha traït els seus antics companys Víctor Baeta i Josep Velasco, apropiant-se de les sigles d'Estat Valencià. Que conste que no combregue ideològicament amb ells, però sí els he de reconèixer coherència en els seus plantejaments. I en qualsevol cas, una persona com el Sr. Sorribes, que traiex els seus amics, no és de fiar.

M'ha fet gràcia també el que diuen els susdits Baeta i Velasco que Compromís li fa la faena bruta al PSOE. Fóra bo que els actuals dirigents de Compromís reflexionaren sobre això, i sobre si el 2015 donaran un xec el blanc al PSOE, com s'ha fet altres vegades, o imposaran ells les condicions, en cas d'una eventual victòria nacionalista i d'esquerres.

Bo, ja he perdut prou de temps amb el Sr. Sorribetes, que té tanta mala llet que no li agraden ni aquestes bromes típiques de l'humor valencià.

Insisitsc que el Sr. Sorribes és un mal fitxatge per a Compromís.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.