#1 20-02-2011 22:01:03

Webmestre
Administrador

Sobre les "nombroses" seccions del GAV

Els xiquets del GAV sempre presumeixen que estan obrint "noves seus i delegacions". Però recentment, amb la inauguració (no exactament, sinó "reconversió" en associació cultural) del GAV de Massanassa, han eixit a la llum quines són aquestes seccions:

-Meliana.

-Burjassot.

-Silla.

-Picassent.

-Albal.

-Massanassa.

-Gandia.

És a dir, totes pràcticament en la comarca de l'Horta (en l'Horta Sud, que és el seu feu, per a ser exactes). Bé fora de l'Horta sols estan els freaks de Gandia, que no són més de 10 persones, segons m'han dit. I si la denúncia que els hem posat tira avant, esperem que desapareguen també.

Ara ells diran que  tenen un fum de seccions. Però clar, potser ells, a un grupet d'amics li anomenen secció. Xè, haurem de tornar als didàctics Epi i Blas a que els ensenyen a comptar he he.

Desconnectat

 

#2 20-02-2011 23:41:54

Toni_M
Membre

Re: Sobre les "nombroses" seccions del GAV

Sí però ja els va bé per desgràcia, ells no volen aconseguir res, només crear opinió, condicionar i influir. En els fons són titelles de la majoria que governa, la versió més radical de l'anticatalanisme que tants vots dóna, alimenten el discurs del PP. Han aconseguit parar tot tipus de normalització, tot i que mai fossin més de quatre gats. Van comptar amb la difusió d'un diari com Las Provincias quan dirigia la Reyna.

Penso que no cal donar-los tanta canxa. El problema real ara mateix es diu PP. El GAV potser va començar tota la història però l'enemic és qui governa.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.