• Inici
  •  » Debat general
  •  » Hi ha algun admin de val.com que haja condemnat l'atac fatxa a Laporta?

#1 24-01-2011 22:43:15

Webmestre
Administrador

Hi ha algun admin de val.com que haja condemnat l'atac fatxa a Laporta?

Perquè que jo sàpiga, ni Pere Fuset ni cap dels seus gossets han dit ni pruna.

Això també seria extensible als capos neoblavers del BNV: Pepa Chesa, el seu ninot Morera, etc.

En aquests moments, crec que s'han de deixar les diferències personals i fer pinya, i si ni tan sols fan això, és que són uns sectaris i uns dolents nacionalistes. Nosaltres sí que els hem recolzat a ells quan han patit atacs.

Pel que fa a la nostra web, és bo que se sàpiga, davant els atacs que hem rebut per part de fatxes i blavers, no hem rebut cap mostra de solidaritat per part de cap neoblaver. Els únics que s'han solidaritzat amb nosaltres des del primer moment, i ho diem obertament, han estat els xics de la web www.antifeixistes.org .

Si els xics de val.com, segons diuen ells, tenen "fil directe" amb els actuals diputats autonòmics del BNV, doncs per exemple podrien dir-los que digueren alguna cosa de la violència feixista i blavera a les Corts Valencianes, no trobeu?

Desconnectat

 

#2 24-01-2011 23:04:15

Toni_M
Membre

Re: Hi ha algun admin de val.com que haja condemnat l'atac fatxa a Laporta?

Què esperes de gent que davant de tot respecten la bandera espanyola? Això ho vaig llegir al fòrum de val.com...

Desconnectat

 

#3 25-01-2011 08:20:15

TirantLoNegre
Membre

Re: Hi ha algun admin de val.com que haja condemnat l'atac fatxa a Laporta?

toni_m escrigué:

Què esperes de gent que davant de tot respecten la bandera espanyola? Això ho vaig llegir al fòrum de val.com...

No fotis? això se m´ha passat per alt. Bé jo també la respecto pero que corri l´aire. Per respectar es pot respectar tot, mentre no faci cap mal.

Aquest Principatí està alucinant en colors. Això del BLOC no rutlla per que no s´acaben de definir. Ningú no sap del cert quina és la tendència final d´aquesta coalició. Uns diuen que són Catalanistes i d´altres que només valencianistes, total que com que ningú es posa d´acord ningú els vota. No es pot anar així pel mon.

El Bloc és el que posen els seus estatus, i com que no ho sé del cert llavors me n´he anat a la viquipedia per a veure-ho.

http://ca.wikipedia.org/wiki/BLOC_Nacio … enci%C3%A0

Els objectiu del BLOC segons els seus estatuts són:

-L'assoliment de la plena sobirania nacional del poble valencià i la seua plasmació legal mitjançant una Constitució valenciana que contemple la possibilitat d'una associació política amb els països amb els quals compartim una mateixa llengua, cultura i història.

Aquest és un punt molt important per que defineix la creació d´una nació valenciana deixant anar implícitament algun tipus d´associació amb els Països Catalans. Però no deixa clar quina pot ésser aquesta associació. Tot i això, aquest punt ja fa por als valencianistes neoblavers.



-La defensa dels interessos valencians i la plena normalització cultural i lingüística.

-La participació en una Europa dels pobles, unida, confederal, democràtica i plural.

-La construcció d'un futur basat en els principis d'un desenvolupament sostenible i solidari de l'economia i de la societat, respectuós amb el medi natural i garant dels drets dels pobles, de les minories, dels sectors menys afavorits i dels ciutadans i ciutadanes individuals.

-El foment de la participació ciutadana en les institucions públiques i la superació de la divisió provincial per mitjà d'una ordenació territorial i comarcal que responga millor a la tradició històrica i a la realitat actual del país.

-La defensa de la república, com a forma de govern més ajustada als principis democràtics, així com dels valors republicans.

-La comarcalització del País Valencià i la superació de la divisió provincial.

Aquests altres punts estan molt bé però no expliquen gaire cosa més al respecte dels PPCC. Jo sincerament, si només fos valencianista neoblaver, els votaria. Però si fos catalanista no els votaria.

Vull dir que ara per ara potser no els vota ni Cristo, pensant que Cristo podriem ésser una majoria de Valencianistes que hi creuen en els PPCC. Però si la majoria creiessin en els PPCC com s´explica el fracàs d´ERPV al Pais Valencià. Segons aquesta equació, ERPV hagués hagut de tenir més quorum en aquests darrers anys i no ha estat així.

Complicat!


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Hi ha algun admin de val.com que haja condemnat l'atac fatxa a Laporta?

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.