#1 31-10-2010 21:36:38

Webmestre
Administrador

Carlos Navarro: Un espanyolista repugnant

Mireu aquest vídeo:

http://www.youtube.com/watch?v=9pDYa5UI … re=related

Aquest és el Carlos "el Yoyas"  que isqué en "Gran Hermano", i que me sembla que galtejà i humilià públicament a la que ara és la seua dona (!!).

En primer lloc, no té educació, i se mereix que li peguen dos hòsties, potser així aprendria un poc d'educació. En segon lloc, em fa gràcia com repeteix els tòpics espanyolistes. Després, no deixa de soprendre'm les animalades que diu: Diu que el Consell de Cent és de "fa quatre dies" (una insitució que ve del s. XIII!), que l'independentisme és també de fa "quatre dies", que els actuals independentistes són "fills de l'oligarquia"...Per a què seguir?

Tirant i altres principatins: Això no és una revenja al fil de "Valdrid", però, sincerament, m'he deprimit veient aquest tio, i pensar que en el Principat n'hi ha més gent com ell.

Això sí, si algun dia sou independents, tireu aquest "lumpen-proletariat" que no té educació de cap manera, i que se'n vaja a la terra dels seus pares (En el seu cas, possiblement Andalusia, car prové crec d'Hospitalet de Llobregat, i allà predominen els andalusos). I amb això no estic criticant la seua classe social, perquè conec gent de classe humil que té una grandíssima educació.

Desconnectat

 

#2 01-11-2010 11:45:49

PALAMOS
Membre

Re: Carlos Navarro: Un espanyolista repugnant

Ja Caurà pel seu propi pes aquest gamba. El ridícul partit espanyolista Ciudadanos l'ha agafat per a fer propaganda! Jo per més espanyolista que fos se'm remouria l'estómac de veure al meu partit un impresentable com aquest.
El que passa és que és el símbol d'una generació analfabeta, garrula, ignorant i quilla, molt pròpia de l'AMB de Barcelona i aquesta gentola ens agradi o no aqui hi són.
I la veritat, cert és que les generalitzacions no duen a bon port, però molts d'aquest lumpens són la immensa majoria de les vegades descendents de primera o segona generació d'andalusos, que viuen en gettos.
Malgrat això ara l'Hospitalet de Lobregat és ple d'immigrants llatins i aquesta gent ha quedat una mica eclipsada...

Aqui al Principat tenim "8tv", televisió privada en català que dona cobertura a forces impresentables com ell i Josep anglada...

Última edició per PALAMOS (01-11-2010 11:47:34)


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#3 01-11-2010 22:32:33

Webmestre
Administrador

Re: Carlos Navarro: Un espanyolista repugnant

Home, és totalment lògic que aquest individu recolze "Ciudadanos" (em negue a dir-los "Ciutadans"). Ara bé, per una simple qüestió de bon gust i educació, com bé dius, deurien estar avergonyits de que figure a les seues llistes.

Me sembla que si alguna volta me'l trobara, en quant començara a soltar-me insolències de les que diu, li soltaria dos "yoyes", com diu ell. Aquesta gent és l'únic llenguatge que entén...

Desconnectat

 

#4 02-11-2010 13:37:00

Pendrach
Membre

Re: Carlos Navarro: Un espanyolista repugnant

Que poca vergonya és aquel babau!!!

El C's és un partit pseudo-esquerra que mai defensa el trilingüisme ni bilingüisme i lo seu objectiu ocult és lo genocidi cultural contra la nostra llengua. La seua funció és igual que la UPyD.

Desconnectat

 

#5 27-11-2010 15:41:53

Webmestre
Administrador

Re: Carlos Navarro: Un espanyolista repugnant

Ie, mireu aquesta web: El Yoyas té un blog!!

Tot ell és penós i infumable, i amb una xifra de visites ridícula. El més fort és que en aquest blog, aquest tio va d'intel·lectual, i inclús ens deleita amb algunes de les seues "poesies". A més mireu quina enquesta ha posat amb més mala llet:

Si un català, un gallec i un basc nacionalistes se junten per a dinar, en quina llengua parlen?:

a) En espanyol.
b) No tenen res a dir-se.
c) Per senyes.
d) En esperanto.


Com aquest tio és curtet, sembla que no sap que n'hi han altres opcions:

d) En anglès.
e) En francès.
f) En la llengua que els rote.
g) Potser cadascú sap la llengua de l'altre i cadascú parlarà en la seua llengua.
h) Potser, no parlen, perquè hi ha una bella norma d'educació (paraula i concepte que ell desconeix), que diu que quan es menja no es parla.
i) Si no tenen ganes, i no els abelleix, no tenen per què parlar.

I la llista d'opcions podria seguir fins a l'infinit, però, insistisc, aquest tio és curtet.

Ho senc si amb aquest tio trenque la neutralitat que pretenc matenir en aquest web, però no puc amb ell, no el suporte. Crec per això que li deixaré alguns comentaris en el blog he he.

Desconnectat

 

#6 27-11-2010 18:10:05

Pendrach
Membre

Re: Carlos Navarro: Un espanyolista repugnant

Si nosaltres mengem amb un basc a Euskal Herria, parlarem en euskara. I si a la nostra terra, el basc parlarà amb nosaltres en la nostra llengua. Això és una manera de respecte. (Sé un poc d'euskara, però mai he viatjat allí hmm )

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.