#1 12-10-2010 00:51:52

Webmestre
Administrador

Sentandreu no respecta ni els de la PJV

Reconec que fins ara tenia una opinió negativa de la PJV, perquè són blavers i perquè compartia quedades amb les JJGAV. Però aquesta notícia que posa un simpatitzant seu en el foroche m'ha impressionat:

Cada 9 d’octubre milers de valencians ixen al carrer. Mentres uns acompanyen a la Real Senyera, que es custodia en l’Ajuntament de Valencia, atres s’aprofiten d’una festa civica per a fer reivindicacions que no es corresponen en esta data. A crit pelat i en la violencia que s’identifica en temps dictatorials, el president de Coalicio Valenciana, Juan García Sentandreu va tractar de rebre tot el protagonisme.

El cap de la formacio anticatalanista va espentar a diversos jovens, en el mati del 9 d’octubre, que es trobaven estenent una senyera valenciana jagant. Una vegada els valencianistes portadors d’este simbol van caure a terra, Sentandreu, acompanyat d’afiliats del seu partit, va passar lliteralment per damunt d’esta senyera fins destrossar-la.

Este simbol ix al carrer cada 9 d’octubre, des de fa uns anys, per a acompanyar a la Real Senyera en la marcha civica. La Plataforma Jovenil Valencianista te en propietat esta senyera jagant, que ha quedat destrossada en un forat de quasi dos metros.

“¿Tindras valor de passar per damunt de la senyera?”, li va preguntar un jove de la Plataforma al dirigent anticatalanista. “¡Lo que faça falta!”, va respondre exaltat Sentandreu.

El cap de comunicacio de la Plataforma, Vicent Molto, ha llamentat “la falta de civisme, la violencia i el radicalisme d’este 9 d’octubre”. “Afortunadament -continua Molto- no tots els que participen en esta festa seguixen la postura intransigent d’este senyor; que es fa passar per valencianiste mentres ofrena noves glories a tots menys a Valencia”.


Diuen també que després d'això, les seccions de CV de Gandia i Benifaió s'han donat de baixa en massa.

El Sr. (?) Juan García Sentandreu no sap fer altra cosa. Tenen la culpa els que l'alimenten, començant per Juan Lladró.

Encara que estic en un extrem ideològic totalment oposat a la PJV, si algú d'ells m'està llegint, he d'expressar-los la meua solidaritat davant de tal brutal fet, que a més té l'agreujant "emocional", ja que, encara que nosaltres preferim la senyera històrica quatribarrada, hem de reconèixer que per a aquesta gent la bandera blavera té una connotació sentimental. En qualsevol cas, repetim que no estem en contra tampoc d'eixa bandera, que considerem valenciana, i respectem a tota la gent que la senta com a pròpia.

Insistisc en expressar-los la meua solidaritat i el meu condol.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.