#1 30-03-2009 23:28:46

UPV96
Membre

Evidències Llevant U.E.

Com a seguidor del club blaugrana de València (més modest i per això menys conegut) i tot i estar el club allunyat del blaverisme en general, també al llarg de la història s'ha vist tacat per la influència d'aquest. Tot i què gràcies a Déu de manera molt més marginal.

Ací podeu vore els escuts originals del Llevant FC i del Gimnàstic FC en uns banderins del 1937 i en uns detalls d'un moble (al final de la pàgina, a sota del tot) tots dos amb senyeres quatribarrades:

http://va.levanteud.com/palmares.html

Posteriorment l'any 1968 es fa una bandera oficial i per art de màgia apareix la franja blava a l'escut del Llevant FC (en color), però sembla que s'afegeix posteriorment (potser a finals dels 70 o principis dels 80 en plena efervescència blavera) doncs podeu observar a la foto en blanc i negre (probablement al poc de fer-se la bandera) sembla no s'observar-se aquesta franja blava a l'escut. En tot cas, afegida en el moment de fer-la o posteriorment, està clar que se li afegeix la franja blava a l'escut original del Llevant FC, inexistent en els seus origens com es veu a l'escut-banderí del 1937 i el detall del moble.

http://va.levanteud.com/bandera-oficial.html

Última edició per UPV96 (31-03-2009 00:19:23)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.