• Inici
  •  » Debat general
  •  » Rebutgen una pregunta a les Corts perquè s'emprava "País Valencià"

#1 28-05-2008 19:31:53

AguaitantPV
Membre

Rebutgen una pregunta a les Corts perquè s'emprava "País Valencià"

Rebutgen una pregunta a les Corts Valencianes perquè s'hi emprava la denominació 'País Valencià'


La diputada de Compromís pel País Valencià, Marina Albiol, tenia previst ahir presentar una pregunta a la junta de síndic de les Corts sobre la política que segueix el govern valencià pel que fa als mitjans públics, precisament ara que ha sortit a la llum l'informe que constata l'enfonsament de l'audiència de Canal 9 i l'increment de la despesa i les pèrdues. Finalment però el PP va vetar aquesta interpel·lació de la diputada de les Corts perquè contenia l'expressió "País Valencià". Albiol va afirmar poc després que el PP "s'ha tret de la màniga una excusa per impedir el debat".

La diputada va recordar també que l'Estatut del País Valencià diu que la denominació moderna de l'antic Regne de València és "País Valencià". Albiol pretenia denunciar la situació de la Ràdio Televisió Valenciana (RTVV, amb Canal 9 al capdavant) on afirma que "hi domina l'amiguisme a l'hora de contractar el personal, es manipula la informació política i es bandeja el valencià mentre la cadena perd audiència".

Extret de racocatala.cat

Desconnectat

 

#2 29-05-2008 00:05:52

golet
Membre

Re: Rebutgen una pregunta a les Corts perquè s'emprava "País Valencià"

Però què dius?!?!?! Mare meua, com està el pati, tu... si pa una vegada que anava a poder preguntar-se-li alguna cosa al PP, ara ixen amb això... que declaren il·legal també el PSPV, no? Amb eixe nom... o les seccions de CCOO, UGT, o 50000 associacions (la majoria de les que tenen trellat, que utilitzen País Valencià...)

És al·lucinant quin grau de miserabilitat tenen esta XUSMA... de veres, quan creia que ja no em podia sorprendre RES nou del PP, sempre ixen amb alguna... això és un art!

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Rebutgen una pregunta a les Corts perquè s'emprava "País Valencià"

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.