#1 10-04-2008 18:20:05

amunt
Membre

'estrat

'ESTRATÈGIA 2011: ARRELAR I CRÉIXER', LEMA DE LA CONFERÈNCIA NACIONAL DEL 14 DE JUNY

El Consell Nacional del BLOC, reunit el dissabte 5 d’abril, va aprovar la proposta de l’Executiva d’organitzar i convocar una Conferència Nacional que tindrà lloc a València el proper 14 de juny, i que clourà un intens procés de debat que haurà de dur-se a terme en tots els col•lectius municipals del BLOC a fi d’analitzar la salut organitzativa de la formació nacionalista, extraure’n conclusions i posar en marxa totes aquelles iniciatives que es consideren adients per reforçar organitzativa i políticament l’organització i afrontar així els propers anys amb garanties. 

La Comissió Organitzadora de la Conferència Nacional, presidida per la secretària d’organització, Pepa Chesa, i formada també per Tomàs Pérez, Lluis M. Campos, Josep Maria Pañella, Pere Fuset, Dimas Montiel i Joan Mansanet, va acordar en la seua primera reunió de treball que s’elaborarà una guia de debat a fi de convocar i pautar les reunions de tota la militància de cadascun dels col•lectius. Unes reunions a les quals anirà un membre en representació de l’Executiva Nacional, que s’encarregarà de recollir les aportacions de la militància i facilitar la seua posterior sistematització. Segons ha declarat Chesa, “amb totes aquestes aportacions, s’elaboraran unes conclusions que seran debatudes i, si escau, aprovades, en la Conferència Nacional, on podran participar totes les persones militants que així ho sol•liciten”.

La secretària d’organització del BLOC ha fet públic el lema de la Conferència Nacional. Serà ‘Estratègia 2011: Arrelar i Créixer’. Segons Chesa, “arrelar perquè volem renovar el nostre perfil de partit nacionalista, de formació d’estricta obediència valenciana, que treballa per la identitat del País Valencià; arrelar per reforçar la nostra presència en el territori i la nostra estructura organitzativa, a fi de créixer i tindre un partit preparat per a les properes eleccions, un partit que vol liderar el tercer espai de la política valenciana”.

Chesa ha informat que en el transcurs de la Conferència Nacional del BLOC tindrà lloc una Taula Redona que, sota el títol de ‘Nacionalisme i bipartidisme a l’Estat Espanyol’, reunirà a representants del BNG, PNB, CiU, PSM, NaBai i ERC.                www.bloc.ws

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.