#1 26-03-2008 10:35:49

amunt
Membre

més vagues als busos municipals de València

DIMECRES, 26/03/2008 - 06:00h   www.vilaweb.cat
Els sindicats convoquen més vagues als busos municipals de València
N'hi haurà una vintena fins al mes d'agost
Després d'una setmana de falles sense autobusos municipals, el comitè d'empresa d'EMT va aprovar ahir que es convoquessin més vagues durant els mesos vinents: concretament, una vintena els mesos d'abril, maig, juny i agost. D'aquestes vagues, n'hi haurà disset de parcials i cinc de vint-i-quatre hores. El president del comitè d'empresa, Jaime Collado, va dir que encara s'havien de pactar els serveis mínims amb la direcció de l'empresa.

Collado reclama que els serveis mínims siguin del 25%-40%, com els de les vagues d'autobusos de Barcelona. En canvi, el director d'EMT, Jesús Herrero, avisa els sindicats que, si les parts no es posen d'acord, els serveis mínims s'hauran de complir, ço que no va ocórrer els dies 17-18 de març passats, quan la vaga va deixar la ciutat sense autobusos en plenes festes falleres.

El comitè d'empresa d'EMT vol que els conductors dels autobusos municipals de València no siguin discriminats respecte dels treballadors de l'ajuntament, en el conveni dels quals consta un augment de sou del 6% en quatre anys; a més, troba migrades les ofertes que ha fet la direcció fins ara, com la d'un augment del 0,3 anual.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.