#1 11-03-2008 15:54:49

amunt
Membre

Estelada.cat estrena la nova versió del seu lloc web

Estelada.cat estrena la nova versió del seu lloc web

Estelada.cat, la plana web de la "Comissió 100 anys d'estelada" que proposta celebrar el centenari d'aquesta bandera catalana, s'ha renovat i ja compta amb tots els continguts operatius per a donar ressò als actes del Centenari de la senyera estelada. Des de desembre de 2007 fins a l'actualitat ja s'han adherit més de 100 intel·lectuals, historiadors i altres representants i organitzacions cíviques i polítiques d'arreu del país a aquesta celebració.

Cap al 14 d'abril s'ha anunciat la presentació oficial d'aquest centenari, amb tot de projectes literaris, activitats pedagògiques i socials, i d'altres sorpreses que s'estan preparant. Així mateix la Comissió ha fet una crida al món excursionista i dels esports de muntanya perquè s'afegeixin a la celebració, amb una proposta coordinada i commemorativa d'aquests 100 anys: una escalada a les muntanyes del país amb la quatribarrada estelada a les motxilles. Es tractaria de fer cent ascencions a diversos cims catalans o d'arreu del món per un cop dalt del cim fer-hi onejar l'estelada. "En la llibertat dels cims reivindiquem la llibertat de la nostra nació".

A la reivindicació també s'hi ha afegit la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, teninten compte que els esports de muntanya són alguns dels esports internacionalment reconeguts on pot competir oficialment la selecció catalana.          http://www.estelada.cat/

Desconnectat

 

#2 13-03-2008 08:09:43

laratapenjada
Membre

Re: Estelada.cat estrena la nova versió del seu lloc web

Aci es veu clarament que eixa bandera no es dels valencians ni  per als valencians ,segons el recull historic que apareix a aquesta web.Perque no comencem a utilitzar la senyera coronada a tots els nostres actes.LLEVEM-LI LA CORONADA ALS FATXES JA! SIMBOLS VALENCIANS PER ALS VALENCIANS.

Desconnectat

 

#3 13-03-2008 10:57:32

Curial
Membre

Re: Estelada.cat estrena la nova versió del seu lloc web

L'últim 9 d'octubre la gent de l'Esquerra Independentista van eixir amb estelades amb estel roig, quatribarrades i senyeres coronades.

I tots tan feliços, eh.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#4 13-03-2008 14:38:09

LarsenAlacant
Membre

Re: Estelada.cat estrena la nova versió del seu lloc web

Tots tots, no, molta gent s'enfadava i deia que si eren blavers (si, els de la EI blavers...) i em tornà a tocar a explicar la cantarella..

Jo també veig positiu dur-la, i necessari.


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.