#1 11-03-2008 15:33:43

amunt
Membre

Una primera anàlisi

Una primera anàlisi     

Zapatero ha guanyat clarament les eleccions i serà de nou el president del govern d'Espanya. Tindrem 4 anys de govern de progrés, amb la voluntat clara de governar per a totes i tots. El resultat legitima el govern dels socialistes a Madrid davant de les veus més crítiques i reaccionàries d'estos últims 4 anys i també suposa un suport a la ciutat de Gandia. Per contra, la Comunitat Valenciana s'ha mostrat com el principal territori que, amb el seu suport, referma al PP d'Espanya. Des d'ací, no hem pogut convèncer els valencians que és millor votar progrés. A més, la debilitat dels socialistes valencians no ha estat rendibilitzada per EU i molt menys pels partits atomitzadors de l'esquerra valenciana.
Ni Gandia ni la comarca de la Safor ha sigut una excepció al comportament de la resta de la Comunitat. A Gandia, el Bloc i EU quasi han desaparegut i quasi el 54% dels ciutadans han votat a Rajoy davant del 38% que han votat a Zapatero. La veritat és que, tot i que a Gandia sempre guanya el PP en totes les eleccions menys en les locals, en esta ocasió esperava menys de 12 punts de diferència. No ha pogut ser.
En fi, jo trac tres conclusions:

1.- Zapatero, President del Govern.
2.- Gandia i el seu govern comptaran amb el seu suport
3.- En esta ciutat, guanyar al PP és sempre una tasca molt difícil, per molt que alguns partits minoritaris d'esquerres diguen el contrari.

Encara sort que estem curats d'espant i fa uns mesos, una vegada més, el PP ens guanyava per 17 punts en la Comunitat, el mateix dia que li guanyàrem a Torró per 10 punts en les municipals a Gandia. Els ciutadans de Gandia són així: en les eleccions locals, voten a les persones. Jo hui estic molt content, sóc optimista, tinc a ZP de president i des de l'Alcaldia, tots els instruments per a millorar el nostre futur. No obstant, entenc la temptació d'algun dirigent local del PP de voler extrapolar el resultat de les generals en Gandia a les Municipals, després de perdre a Espanya i ser oposició a Gandia. Com ja vaig dir en una ocasió, no li arrende el guany. A treballar!

José Manuel Orengo és l'alcalde de Gandia

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.