• Inici
  •  » Debat general
  •  » La policia protegeix els menys de 200 assistents al miting d'E2000

#1 04-03-2008 21:18:19

AguaitantPV
Membre

La policia protegeix els menys de 200 assistents al miting d'E2000

Un extraordinari dispositiu policial va evitar ahir una cercavila per la convivència organitzada per entitats del barri de Russafa en resposta a la convocatòria de miting que havia fet España 2000 i que va comptar amb una presència d'escassament dos centenars de persones.

Él dispositiu policíac va prendre el barri de Russafa ahir de vesprada, moments abans que es celebrara l'acte electoral que havia convocat el partit ultradretà de José Luís Roberto, España 2000. A l'acte tan sols va acudir un grup de menys de dues-centes persones.

L'acte s'estigué celebrant sense novetats pel que fa al discurs i a la tradicional presència de l'estètica feixista i la corpulència anabòlica entre les persones assistents.

Mentre la policia tenia la zona del mitin pràcticament acordonada i protegida a les rodalies insistiren en l'identificació dels veïns sota criteris merament estètics, com ve sent habitual en aquests casos.

El que no és tan habitual és que la policia haja pres la plaça Manolo Granero on a les 17:00h s'havia convocat una cercavila multicultural per rebutjar el mitin. De fet aquesta cercavila no va estar possible ja que la policia va estar intimidant amb la seua presència qualsevol intent de concentració a la plaça.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » La policia protegeix els menys de 200 assistents al miting d'E2000

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.