#1 03-03-2008 17:41:18

amunt
Membre

Esquerra denuncia l'engany històric

Esquerra Republicana acusa al president de la diputació de finançar amb diners públics la mentida històrica que suposa el “Camino Cid” a les terres del sud valencià.

El candidat nº1 per Alacant d’esquerra Republicana a les properes eleccions generals, Salvador Cervera, ha acusat al president de la diputació d’alacantí, el popular Gosés Joaquim Ripoll, de contribuir a la mentida històrica, finançant la farsa que suposa fer creure que una figura mercenària com el Cid va estar a les nostres terres.
Aquest projecte del “Camino Cid”, és una iniciativa de la diputació de Burgos, seguida per la d’alacantí i que consisteix en plegar els nostres camins de Cartells en els que es dóna a entendre que aquell personatge va estar per les terres del migjorn valencià.
Aquest engany històric, ha indicat el candidat republicà, suposa un intent més de suplantar i canviar la historia dels valencians per una que ens lliga i supedita a Castalla , tot just en l’any que es commemora el 800 aniversari del naixement del rei Jaume I el Conqueridor.
Finalment, Salvador Cervera insta a les Universitats i a les entitats culturals que defensen la realitat històrica i denuncien igualment aquest engany .

     

   


www.esquerra.cat/marinabaixa

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.