• Inici
  •  » Debat general
  •  » acte central de campanya de la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS

#1 03-03-2008 17:11:28

amunt
Membre

acte central de campanya de la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS

L'ACTE CENTRAL DE CAMPANYA, AMB MÉS DE 1.000 ASSISTENTS, SUPERA TOTES LES PREVISIONS

http://es.youtube.com/watch?v=1hr_WZHZxcM

L’acte central de campanya de la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS va superar totes les previsions, i més de 1.000 persones es van aplegar al Complex Esportiu La Petxina de València per donar suport a les nostres candidates i candidats. La cap de llista al Congrés per València, Isaura Navarro, va reclamar “un vot d’il·lusió, en consciència i amb sentit pràctic” perquè “les nostres reivindicacions s’escolten alt i clar a Madrid”
Entreu a la notícia per veure més fotos de l’acte. També podeu veure el resum que va fer Canal 9 en l’informatiu del diumenge 2 de març: Canal 9.

En una sala plena de gom a gom amb més de 1.000 persones arribades des de totes les comarques del País Valencià, i amb presència de representants del sindicalisme, l’associacionisme cívic, ecologista i cultural, la diputada valenciana Isaura Navarro va cloure el passat dissabte l’acte central de campanya de la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS fent una crida al vot de totes aquelles persones que van confiar en Compromís pel País Valencià, i de totes aquelles que volen que la nova legislatura permeta “consolidar avanços socials i engegar polítiques per al disseny d’un País Valencià més just i solidari, més igual, més social i més respectuós amb el medi ambient”.

“El vot al BLOC-Iniciativa-Verds, va dir Navarro, és el vot de la pluralitat, de la democràcia enfront d’una majoria aixafadora del PSOE i una presència important del PP. És l’aposta segura pel tercer espai social i electoral de l’esquerra valenciana i ecologista unida en la coalició BLOC-Iniciativa-Verds”.
“Els votants que saben de la importància d’una veu pròpia en les institucions, la necessitat que l’ecologisme polític siga una realitat present i amb força, i que l’esquerra del S.XXI tinga un pes decisiu, poden convertir el seu vot en un instrument de canvi que permeta consolidar una veu valenciana, d’esquerres i ecologista a Madrid”, va defensar el portaveu d’Els Verds/Esquerra Ecologista i número tres al Congrés per València, Carles Arnal.


DISCURS BIPARTIDISTA I EXCLOENT

Per la seua banda, el cap de llista del BLOC-Iniciativa-Verds per Alacant, Rafael Climent, va assegurar que enfront del “discurs bipartidista i excloent hem de recordar que el que està en joc és la composició del Parlament i que, en aquesta distribució futura, la veu de l’esquerra valencianista i plural que representen els diputats de Compromís en Els Corts ha d’estar present també a Madrid”.

Finalment, el cap de llista de la coalició al Congrés per Castelló, Alfred Remolar, va destacar que “l’esforç que les tres forces polítiques que conformen la coalició concretat en un programa electoral amb més de 600 propostes útils i progressistes, i una campanya electoral en plena sintonia, ha de tenir el seu suport en aquells ciutadans que creuen, com nosaltres, que existeix la necessitat de trencar amb el bipartidisme, i que el tercer espai electoral és l’instrument del canvi, de la democràcia i del pluralisme, com ho és la societat”.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » acte central de campanya de la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.