#1 27-02-2008 20:46:35

amunt
Membre

penosa imatge que ofereix el centre històric de València

Barres alerta de la penosa imatge que ofereix als turistes el centre històric de València



El cap de llista al Congrés per València, Joan Barres, ha criticat "la falta de conciència higiènica de l'Ajuntament de València, que arriba a límits insospitats", en referència a la brutícia i degradació que presenta el centre històric de València. El candidat ha citat exemples com els carrers del Comte d'Almodòvar, Concòrdia i Corretgeria, on les deixalles vessen dels contenidors i s'acumulen al terra.

Per a Barres, "un passeig pel centre històric de la ciutat de València, sobretot pels carrers menys freqüentats com ara el carrer d'En Roc o Cadirers, il·lustra ben bé el concepte de neteja que l'alcaldessa de València publicita amb l'eslògan 'Valencia, tu casa limpia'". "Moltes ciutats han solucionat aquest problema als barris antics amb una solució higiènica i estètica com són els contenidors soterrats. Sembla mentida que una ciutat que vol donar una imatge acollidora i que es promou com a destí turístic presente aquest aspecte deplorable, més encara en una zona que té un dels patrimonis culturals més notables i reconeguts d'Europa", ha afirmat el candidat republicà.

"Reclamem inversions potents per a rehabilitar de forma integral tota Ciutat Vella, actualment convertida pel PP en un niu de solars, degradació i brutícia", ha sentenciat. 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.