• Inici
  •  » Debat general
  •  » La Unió critica els preus baixos de les expropiacions de Llutxent

#1 27-02-2008 20:41:56

amunt
Membre

La Unió critica els preus baixos de les expropiacions de Llutxent

La Unió critica els preus baixos de les expropiacions del polígon de Llutxent     
 
L'organització agrària ha denunciat que la Conselleria d'Indústria, a través de l'empresa SEPIVA pretén pagar unes quantitats ridícules en el polígon nou d'aquesta vila de la Vall d'Albaida. Aquesta expropiació afecta 83 propietaris, dels quals, un 70% son assessorats pels serveis tècnics i jurídics de la Unió. El 95% d'aquests terrenys són productives i un 60% es dedica al conreu de la taronja.
Segons les dades del SEPIVA, la inversió del projecte del polígon l'Estretde Llutxent és de 90 milions d'euros, però només es pagaria 740.000 eruos als propietaris. La Generalitat pretén comprar els terrenys a 6 euros el metre quadrats, quan en unes altres expropiacions de la zona o de la demarcació de València per a ubicar un parc empresarial, s'han arribat a pagar 30 euros per metre quadrat. El procediment d'expropiaicó que s'ha seaguit en aquest cas rep el nom de taxació conjunta, un sistema que s'utilitza per a expropiar sòl industrial o residencial, i es va iniciar amb la publicació en el BOP el passat 11 de gener.

Els responsables de la Generalitat van assegurar, afirmen des del sindica, que la taxació conjunta obligaria a arribar a un acord previ amb els propietaris sobre el preu del sòl i es mantindrien reunions en aquest sentit. Des de la Unió asseguren, però, que no s'ha produït cap trobada i els propietaris ja han rebut una fulla de valoració amb les quantitats a rebre.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » La Unió critica els preus baixos de les expropiacions de Llutxent

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.