#1 25-02-2008 16:17:09

amunt
Membre

Hem d'aturar la sagnia econòmica cap als valencians

Barres: "Hem d'aturar la sagnia econòmica cap als valencians que perpetren els governs de Madrid en nom d'una falsa solidaritat"



El cap de llista al Congrés per València, Joan Barres, ha declarat que "els distints governs de Madrid, ja siguen del PSOE o del PP, castiguen als valencians i no inverteixen en millorar la nostra productivitat i benestar". Barres ha qualificat l'actitud dels governs espanyols com "un autèntic robatori, perquè els valencians som un dels motors econòmics de l'Estat i en canvi, tenim infraestructures de tercera. Com pot ser que no tinguem alta velocitat pel corredor mediterrani per donar eixida als nostres productes cap a Europa? Com pot ser que hagem de pagar peatge per a circular per l'artèria comunicativa més important del nostre país?".

El candidat republicà s'ha mostrat molt crític amb els candidats valencians de PSOE i PP, que a parer seu, "no saben fer una altra cosa que subhastes electorals: jo done 400 euros per a no sé què, jo altres tants, etc, i després diuen amén a l'amo de Madrid. Nosaltres, en canvi, parlem clar: la solució no són 400 euros més o menys, sinó retornar-li als valencians allò que produïm. Hem de recaptar els nostres impostos com fa Navarra i aturar aquesta sagnia econòmica que perpetren els governs espanyols de torn en nom d'una falsa solidaritat". 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.