• Inici
  •  » Debat general
  •  » Esquerra i les JERPV reclamen l'avortament lliure i gratuït

#1 20-02-2008 17:10:07

amunt
Membre

Esquerra i les JERPV reclamen l'avortament lliure i gratuït

Esquerra i les JERPV reclamen l'avortament lliure i gratuït



Ahir al matí, representants d'Esquerra i les JERPV van entregar al Jutjat de Guàrdia de València prop d'un centenar d'autoinculpacions d'avortament recollides entre la militància d'Esquerra de la ciutat de València. Amb aquesta acció simbòlica Esquerra i les JERPV han reclamat un avortament lliure i gratuït, on siguen les dones les que tinguen el dret de decidir sobre el seu propi cos.

Joan Barres, candidat d'Esquerra al Congrés, assistent a l'acte, ha reclamat una llei de terminis que garantesca durant les primeres 14 setmanes d'embaràs un avortament lliure i gratuït i cobert per la sanitat pública per tal d'aturar l'assetjament que pateixen les dones i les clíniques. "No pot ser que el segle XXI, la dona no decidisca lliurement sobre el seu propi cos, i que la sanitat pública no gestione aquest tipus d'intervencions de manera que es garantesca un servei públic", ha dit.

L'acció a més, ha coincidit amb una vaga convocada pels sindicats per la manca de dotació pressupostària i de personal del servei, que ha paralitzat el jutjat especial de violència de gènere de València. Esquerra, per la seua part, promourà, tal i com va fer la passada legislatura amb la presentació d'una moció per dotar pressupostàriament aquest servei, diverses mesures per tal de garantir que s'acabe la congestió en els jutjats especials de violència masclista fixats pel departament de justícia i el Consell General del Poder Judicial, i perquè s'assegure el seguiment i el compliment de les mesures cautelars dictades per les instàncies judicials. 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

#2 21-02-2008 15:58:08

Esquerrà
Expulsat

Re: Esquerra i les JERPV reclamen l'avortament lliure i gratuït

Si estigueren en una vertadera Unió Europea l'avortament seria lliure i gratuït a tot els Estats membres. Jo propose que aquell Estat de la Unió Europea que penalitzara l'abortament i que no permitís els matrimonis civils homosexuals fóra expulsat de la Unió. Els drets socials amb de ser cosa de tots els Estats membres.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Esquerra i les JERPV reclamen l'avortament lliure i gratuït

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.