• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya personal i individualitzada contra Cristina Seguí

#1 22-10-2024 01:15:56

Webmestre
Administrador

Campanya personal i individualitzada contra Cristina Seguí

Benvolguts amics:

Com anunciàvem, anem a encetar una campanya individualitzada contra la indivídua que hem posat en el número 1 de la Llista de Blavers d'ara.

I les raons són òbvies. Du massa temps dedicant-se en cos i ànima a fer anticatalanisme al PV. Potser això està vinculat a la maldat que traspua aquesta dona sols amb la seua mirada.

https://www.antiblavers.org/galeria/albums/userpics/10223/Cristina_Segui.jpg

La realitat, però, és més prosaica. Aquesta xica no ha treballat en sa vida, i ha trobat un modus vivendi dedicant-se a l'anticatalanisme. Primer ho intentà a València, i com és tan roïn, ni a Vox la volien, i la tiraren del partit que ella mateixa ajudà a fundar. I no li serví ni la seua presumpta relació sentimental llavors amb un dels caps estatals de Vox, Javier Ortega-Smith.

Des de llavors ho ha tornat a intentar en diverses aliances i coalicions a València (entre altres amb Vicente González-Lizondo, fill del màxim líder anticatalanista durant anys a València), però de nou ha fracassat totalment.

I aleshores s'ha dedicat a fer anticatalanisme tronat a les TV i mitjans madrilenys. També en alguns del Principat de Catalunya (com 8TV), i és que es coneix que a alguns catalans els dóna cert "morbo" la imatge del valencià fatxa i castellanitzat.

Doncs és el moment d'emprendre una campanya personalitzada contra aquesta indivídua, en primer lloc, perquè entenga que, qui fa una cosa, ha d'assumir les seues conseqüències. Després, perquè no és just que tants anys d'anticatalanisme resten impunes.

La campanya tindrà una primera fase d'arreplegar informació de tota classe d'aquesta dona. Com és tan mediàtica, no serà molt complicat, i en mitjans públics (i per tant accessibles a tothom), segur que ne trobarem. I amb aquesta informació elaborarem un dossier informatiu sobre aquesta dona que després enviarem, sobretot, als mitjans de comunicació on ella ix, en especial als de Madrid. Creiem que, si ho fem bé, sols li restaran a aquesta indivídua OK Diario i Intereconomia. Amb eixos mitjans no anem a intentar-ho evidentment.

Però si li llevem rellevància i notorietat, ja s'ha acabat la fama d'aquesta dona. I en el fons li farem un favor, perquè haurà de fer una cosa que no ha fet fins ara, que és treballar.

Com en totes les nostres campanyes, hi haurà una part que farem pública i altra no, ja que a l'enemic no li hem de donar pistes.

Continuarem informant.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya personal i individualitzada contra Cristina Seguí

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.