#1 21-05-2007 11:15:33

Malament va el nostre País...

Doncs vos conte:
El dissabte estava jo sopant en un lloc de la platja, aleshores venen almenys 30 tios joves i es posen en la taula de darrere meu, i parlant parlant me'ls sent parlar... en valencià eh:
- Jo tinc la bandera d'Espanya
I jo pensant: Bueno, no passa res, es un tipo que no te ni idea del que defèn.
- Pos la d'Espanya2000 es millor
I jo: O_O?
- Jo tinc la de l'àguila
O_O'!
Eren 30 vs 1 així que no vaig poder fer res XD

Doncs al dia següent em veig a un conegut (que a partir d'ara ja deixa de ser-ho) amb la camisa d'Espanya 2000 que posa "Orgulloso de ser Español", i jo: Tio, que fas en eixa camisa?

Doncs jo em pregunte, està de moda ser fatxa? es problema de l'educació? de la manipulació? de la immigració de gent d'altres continents que provoca xenofòbia? la gent està tant mal informada que no veu més allà d'Espanya? i no veu que Espanya acabarà per destruir la nostra cultura? o simplement són joves que no han estudiat gens ni "miquiua" (com el conegut que he anomenat abans) i s'han deixat influenciar per l'extrema dreta (com fa sempre, que sempre va a per la gent que potser facilment manipulable, o siga la gent que no ha estudiat)?


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#2 21-05-2007 12:49:14

Rogeta
Membre

Re: Malament va el nostre País...

És trist, però és cert. Lamentablement i més per a desgràcia nostra, el panorama actual és així. Ser fatxa esta de moda i a més a més, cada cop està millor vist. La ignorància del poble va en augment, la manipulació als mitjans de comunicació, la censura a professors als quals els limiten la llibertat de catedra. La falta de professors que facen reflexionar als alumnes d'esdeveniments passats els efectes dels quals es reflecteixen a la nostra actualitat, en fi tot un cumul de fets que deriven en això. I sí puc afirmar que la gent, careix d'ideologia, (sobretot molts dels joves d'avui en dia), careixen d'ideals sobre els quals crear la seua pròpia opinió i sòls moures per marabuntes humanes carents de materia grisa emprada (no estic dient que no en tinguen, sinò que no l'han sabuda o volguda utilitzar).`Els compren amb paelles gegants, obres faraoniques i mentre no els toquen la nomina i la faeneta de la que viuen seràn fatxes com el que més.

Concretament al meu poble, jo m'avergonyeixo del panorama que hi ha. Aci sempre ha manat el Psoe fins les dues últimes legislatures, donat que l'alclade que teniem es va forrar de pasta i va deixar l'ajuntament i el poble endeudat fins les celles. Des d'eixe moment hi ha un quatripartit que no sé com nomenar-lo per que és una ignomínia (PP,Unió Valenciana, EU i Bloc-Els verds que van junts), tots en contra del Psoe, per què aquest sempre ha tret majoria. Enguany, per a la meua sorpresa es presenta Espanya2000, al seu capdavant un que no té ni el certificat de l'EGB, i dintre de les seues llistes, tots carn de gimnàs, treballadors a LEVANTINA, segurates de Pubs i discoteques, i que no fa cosa de dos anys els van desmuntar una xarxa d'armament amb un pis i un baix ple d'armament de tot tipus i banderes amb la creu gamada, i tot un munt de símbols nazis. Increíble però cert. Un dels de la llista ha estat tancaet ahi en Picassent, i molts tenen antecedents penals per bregues i delictes comesos amb motius racistes. I per si no voliem caldo... es dediquen a passejar-se pels instituts i reclutar a joves que van al gimnàs, menjant-los el tarro per que els voten i rentant-los el cap amb el sentiment més espanyolista, la puresa de la sang i la raça. Aterrador vitat??
Doncs, no n’és el més lamentable, per que ja us diré com queda tot açò. Trobe que si posara la mà al foc no em cremaria de que se segur en guanyen almenys un regidor. Els joves són molt fàcils de manipular. Molts d’ells van de colla d’amics amb Guatemaltecos i demés, i amb la samarreta “d’orgulloso de ser espanyol”. Incomprensible, no?
Jo vaig anar tota la vida, guarderia inclosa, a una escola de l’Opus, (ma mare és la beator), i alli em dien que Franco era bò!!!! En casa mai havia escoltat res d’ell, després de tots els meus plors vaig guanyar la batalla amb els meus pares i vaig anar a un institut públic, i alli vaig obrir els ulls gràcies als meus professors. NO em van inculcar cap ideologia, ni decantar-me per cap posició política. Simplement ens van fer reflexionar i a partir dels fets, nosaltres vam triar. La prova esta, que companys meus de la línia en valencià alguns d’ells són peperos, i altres d’Unió valenciana, i ho diuen ben alt i tot orgullosos, els preguntes per què i no saben respondre. Tots ells no van acabar l’ESO. D’altra banda la resta de la classe, que pensavem diferent hem continuat la nostra formació, de fet vam ser una de les millors promocions tot i que vam ser l’experiment de l’ESO.
Per tant, no ens van influir, cadascú va triar el que va trobar més coherent. Ara molts d’eixos professors ja no estan. Han mogut per motius diversos a altres instituts. No se com seràn els professors que imparetixen classes ara, però sempre ens quedarà l’esperança que gent amb seny es dedique a la docència i els faça reflexionar.

Desconnectat

 

#3 21-05-2007 13:36:17

Re: Malament va el nostre País...

Jo es que no sé si és la gent, o es que com son Espanyols doncs pensen que el seu país es Espanya i no veuen més enllà...
I a més, el president del partit es putero que esclavitza a les immigrants!!! justament renega dels immigrants i són els que li donen diners, i a més, el tio es manxec!!!

I lo bo és que este conegut que he dit abans es fan d'Ska-P, un grup que canta a favor de l'anarquia i del mestizatge racial... i jo em pregunte, este tio sap ben bé el que es fa? sap la diferència entre anarquia, feixisme, nazisme, comunisme...? sap tan sols el que vol dir xenofòbia i mestizatge racial?
I a més, els blavers, que defensen la cultura blavenciana (valenciana per ells), s'ajunten amb aquesta xusma!!! la xusma que es manifesta en contra del valencià!!! segur que si li preguntes a qualsevol blaver sobre este partit et diu: es un partit que defèn els interessos dels valencians... sad


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#4 21-05-2007 14:06:55

Rogeta
Membre

Re: Malament va el nostre País...

Els joves d'avui en dia, xico què vols que et diga? Jo trobe que tampoc tenen la culpa. Són fruit d'una societat consumista, es basa en la imatge, i tot allò que parega rebel, (joder que els agrada el canto del loco com si això fos vamossssssssss). Incoherents són un poc, però ees que els del PP fan una manifestació contra els homosexuals i me posen la cançò de Queen, "we are the champions" i ara dic jo i Freddy Mercury que era? Un matxot, no se... O no s'han enterat de què va la cosa, o la hisòria la desconeixen per complet.
De tota manera,  la gent esta molt cremada de la politica i si els pares no en fan cas ni els expliquen res... Es mouran pel que diga o faça el més xulet del grup i els fatxosos d'Espanya 2000, que amb els seus musculets sols que valen per a portar les bosses del mercadona a casa, per allò que no els toquen en les cames, doncs ells a ello van, a unflar-se a cicles, i pa' xulo yo que soy español!

Desconnectat

 

#5 21-05-2007 14:45:00

Cuquello
Membre

Re: Malament va el nostre País...

On jo treballava hi havia un d'espanya 2000 i era el tipic musculitos de gimnas q al cap de setmana treballava de porter i sempre q em veia em deia puta catalunya, puto estatut i tot aixo, em deia q catalunya era una pedania de valencia i coses aixi. En fi, q son tots iguals, sense arguments i ho penses com ells o te rebente la cara.

Desconnectat

 

#6 21-05-2007 15:47:18

ixader
Membre

Re: Malament va el nostre País...

Sincerament, penso que en aquest moment els extrems estan de moda, hi ha un creixement tant de l'extrema dreta com de l'extrema esquerra, el que passa és que depén del lloc és d'una forma o d'una altra. El problema és que la nostra generació (80-90) no hem sentit parlar de Franco ni hem viscut la època conseqüència de la Guerra Civil i, per tant no tenim odi o por a les ideologies extremistes i és per això que molts joves (la majoria imbècils perduts i sense més argument que la seva força física) es sentin atrets per les ideologies d'extrema dreta (o esquerra, o anarquisme, a Barcelona el col·lectiu okupa també fa de les seves).

Esperem que aço no porte problemes a la societat en un futur no molt llunyà (i m'agradaria preocupar-me, però crec que algo passarà)

Desconnectat

 

#7 22-05-2007 14:57:35

La Tuna Punk
Membre

Re: Malament va el nostre País...

el altre dia viu a un que estudia amb mi amb un cinturo d'espanya 2000. Li vaig preguntar que perque duia aixó i em va dir que no es d'espanya 2000 però, que es sent orgullos de ser espanyol i ademés li agradaba ( menuts motius mes convincents ) seguit d'eixa aclaració em va soltar: mejor llevar esto que no esas camisetas etarras y terroristas que tu llevas!....
en fi, aci hi ha de tot...


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#8 28-05-2007 05:19:40

Ramboide
Membre

Re: Malament va el nostre País...

Ara entenc en cara més el per què de la degradació del sistema educatiu, falta de línies d'ensenyament en valenciá, etc. A poc a poc van colonitzant-nos, rebaixant la cultura, augmentat la censura a la TV i a tot arreu, etc. Estant aconseguint subnormalitzar la societat, de tal manera que es va perdent el sentiment nacionalista i de poble, perdent l'autoestima i guanyant autoodi, creant menyspreu per la llengua i la cultura entre la gent menys culta i ignorant, crear cada vegada més analfabets amb la degradació del sistema educatiu. Quan anava a l'escola s'ensenyava molt bé, crec que no haurien d'haver canviat res i impulsar més l'ensenyament en valenciá. A simple vista, pel arrer, veig que la societat, especialemt els joves, s'està degradant i degenerant a un ritme alarmant. Cada vegada es veu més els que jo anomene bojos, circulant amb els seus cotxes i sentint un sorroll atronador, una generació de sords i amb problemes mentals, degut als estupefaents i l'alcohol, quan siguen grans, els que hi arriben. La nostra societat, tal com la coneixem, s'enfila cap a la seva destrucció, és qüestió de temps.

Adéu País Valencià.

Última edició per Ramboide (28-05-2007 05:22:27)


Adéu País Valencià.

Desconnectat

 

#9 28-05-2007 10:32:54

drygan
Membre

Re: Malament va el nostre País...

En música va un tio que és de Espanya2000 però no he tingut cap problema anb ell perquè no parla del tema de totes formes el José Luis Roberto mata els seus treballadors si volen dimitir entre altres coses per cert mireu quina cosa vaig trobar un dia
http://photos1.blogger.com/blogger/6364/3233/320/espana2000.jpg
això es pot modificar per SOM VALENCIANS I CATALANS però no espanyols
Salut
II*II
Drygan


http://img529.imageshack.us/img529/134/anagramaokvioh0.jpg
BLAVERS A FER LA MÀ!!!!!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.