#1 13-04-2007 22:58:08

Webmestre1
Equip

Resposta a l'usuari Andarella de www.valencianisme.com (1)

D'entrada dir que no tinc cap gana d'obrir aquest fil. Sé que potser els administradors de www.valencianisme.com se sentiran molestos, i com tantes voltes he dit, jo els tinc prou de respecte. I fins i tot, a un d'ells, admiració. Però, sincerament, jo també estic molest veient com donen canxa a l'usuari Andarella i posen com a "permanent" un fil on diu estupideses, mogudes bàsicament pel seu orgull intel.lectual (o millor dit, de pseudo-intel.lectual) i on bàsicament no rebat res del que ací DEMOSTREM..

Totes les crítiques que fa a la nostra web mereixen un rebatiment detallat. Hui sols rebatirem allò que diu sobre la senyera històrica del PV. Anem a pams, doncs:

1-En l'Edat Mitjana, els reis posseïen els territoris com a cosa pròpia. Per això el seu emblema heràldic identificava els seus territoris.

Per això per exemple la flor de lis identificava França (i el blanc de la flor de lis hi és present hui dia a la bandera de França) o l'àliga imperial groga i negra els territoris imperials (i recordem que l'actual bandera alemanya pren el groc i el negre partint dels colors imperials per exemple. El roig simbolitza la lluita per la independència i la reunificació). Així doncs, per això les quatre barres, emblema del comtat de Barcelona en inici, s'extengué a Aragó primer, i a València i les Illes després.

Un medievalista, com ell i els seus amics presumeixen de ser, deuria de saber una cosa tan elemental.

2-Pere Maria Orts és un de tants personatges valencianistes de gran vàlua injustament marginats, com el mateix Fuster o com Francesc de Paula Burguera. Un dels drames del valencianisme al nostre país és eixe precisament: Que estiga en mans de gent mediocre i que en canvi a la gent de vàlua se la margine.

Això és en part fruit d'un dels mals endèmics del nostre país: L'enveja. La mateixa enveja que potser tenen aquests xics veient com nosaltres estem a punt d'aplegar a les 1000 evidències de la quatribarrada a la nostra terra, i ells es queden amb les quatre dades i evidències (discutibles moltes) que han pogut arreplegar.

La ciència se basa en fets demostrables, no en afirmacions o sentiments. Nosaltres tenim ja 900 proves de les nostres tesis (que són les d'un eminent estudiós com Orts, repetisc) i, com dic, arribarem aviat a les 1000.

Aquests xics no rebaten AMB FONAMENTS les seues tesis. I els torne a dir, que si volen fer-ho seriosament, que publiquen un llibre i un estudi tan complet com el d'Orts, en lloc de fer-ho en fòrums d'Internet.

3-Els torne a emplaçar igualment a que si, tan segurs i convençuts estan de la legitimitat històrica de la bandera blavera, que aporten ells tantes evidències com estem aportant nosaltres.

I no sols hi han evidències gràfiques. aquests xics, o no s'han llegit o estan amagant una cosa tan senzilla com aquest poemeta de finals del s. XIX de Lluís Cebrián (que va ser un dels firmà les Normes del 32, per cert), sobre l'afegit del blau a la senyera DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA (ja que estem parlant sempre d'ella, no cal oblidar-ho això tampoc) durant el s. XIX, i com això a la gent no li agradava i ho veia estrany llavors (quin canvi a ara, redéu!):

A LA SENYERA DE LA CIUTAT

Hi ha qui diu qu'entusiasme no sent huí
al voret, perque aquella no pots ser:
Perque son tons brodats de un novell fer,
y per qu'es, pera vell, ton domás fi.
Qu'es com dir, que Valencia no está así,
la d'En Jaume, de March y de Ferrer,
perque hermosa y moderna es vá refer
ab empedrats, y fonts, y llums sens fi.
Aixó ho diuen mals fills y mals germans,
que d'amarte, vergonya es fan tan sols
quant d'Espanya se venen braus amans...
Déixals dir; pero fuig d'eixos estols,
que'ls que no saben ser bons valencians,
manco encara sabrán ser espanyols.


4-El que aquests xics, i també els blavers neguen, és que sí que existia la senyera del Regne. Estava a la sala de l'Ajuntament on està hui dia el Penó de la Conquesta i la bandera blavera, i la seua existència està plenament documentada. Sols se treia una volta cada cent anys, coincidint amb l'aniversari de la conquesta de València. Per raons "misterioses", des del s. XIX se li ha perdut el rastre. Algú la té amagada en algun lloc?

I bé, ja no tinc ganes per hui de rebatre més coses. Torne a dir que me fa molta llàstima entrar en polèmica amb eixa web, que crec que fa un gran paper. Però tanmateix, darrerament han tingut coquetejos preocupants amb el blaverisme, i el fet que el citat Andarella per exemple fóra moderador del fòrum, doncs tampoc diu molt a favor d'eixa web.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#2 13-04-2007 23:46:58

Xilxeiro
Membre

Re: Resposta a l'usuari Andarella de www.valencianisme.com (1)

La meua resposta a Andarella, abans de conéixer la del webmestre, que m'ha guanyat a publicar-la big_smile

"Tampoc jo diré que és un crack. Sí diré que si la bandera de França és la que és, és perquè l'accepten tots els francesos. La blavera, ja li podeu dir coronada, rebordada o decorada, però blavera al cap i a la fi, no l'acceptem tots els valencians, ni ara ni abans.

I no sóc historiador ni em base en documents ni proves històriques. Sols cal fer un viatge a Castelló, per ejemple, per vore-ho. Alguna cosa passarà, quan la resta del país no accepta la blavera com a senyera i empra la quatribarrada com a protesta i reivindicació. I això és història contemporània, i d'això en sabem tots.

La senyera blavera serà la oficial, perfecte, però rebutjada per part del país. Tenim un problema. Ja és curiós que sols aplaudeixquen l'exposició d'Andarella blavers reconeguts per tots, fins i tot ells mateix, en aquest fòrum.

Seguiré visitant el fòrum d'antiblavers,sense cap inconvenient. Jo sóc dels que han aportat escuts i banderes al webmestre i ho continuaré fent, perquè no està de més recordar que la quatribarrada porta segles en aquest país, per més ensenya feudal del rei que fora.

Les quatre barres són l'ensenya de molts valencians, i som molts els valencians que pensem que el blau i la corona us els podriueu guardar els capitalins entre el Carraixet i l'Albufera, abans de parlar d'imperialisme català mentre ens imposeu el blau. És curiós, cada vegada el blau és més gran i les barres més curtes. Podrieu llevar les quatre barres directament i deixar-nos de romanços. Bandera blava amb corona i apanyats!

He llegit amb atenció l'exposició d'Andarella, com vaig llegir la del webmestre, i si us teniu mania, us pegueu, o us reteu a un dol, o feu el que us done la gana, però feu el favor de no fer-ho en públic en dos fòrums diferents com si un fòrum fora bo i l'altre roin, perquè no soc l'únic que participa amb gust en tots dos i no tinc per què triar."

Sols he d'afegir, webmestre, que has fet bé d'entrar al drap en valencianisme.com. La discussió havia de ser en una web o l'altra, no en les dues. Però estic flipant en què s'haja obert un fil permanent per açò, aplaudit per blaveros com Mossegello o l'amic Sogorb, al que ja coneixem.
Només em queda dir-te que estic amb tu (i amb vosaltres). Només el fet d'obrir el fil com a permanent ja demostra que la veritat fa mal. Així que, com he dit en el meu post, continuarem aportant evidències.
Llàstima, perquè valencianisme.com és una bona web, és cert que amb uns quants blaveros, però plural, fins ara, que s'obre un fil pernanent per a un atac frontal contra una altra web i personal contra el seu master.
Està de més que ho diga, però ací seguiré, i allí, si em deixen. Si valencianisme.com es converteix en un cau de blaveros, com  sembla ser si açò del fil permanent no es talla, serà una llàstima, però em deixaràn de vore.

Desconnectat

 

#3 14-04-2007 00:03:52

Webmestre1
Equip

Re: Resposta a l'usuari Andarella de www.valencianisme.com (1)

Gràcies, Xilxeiro.

Sols matisar que, com dic, no tinc res ni de bon tros contra www.valencianisme.com, que fa un paper magnífic i a un dels administradors de la qual admire.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#4 14-04-2007 00:49:16

Xilxeiro
Membre

Re: Resposta a l'usuari Andarella de www.valencianisme.com (1)

de res webmestre.
Tampoc és per fer-te la rosca. Però el tema m'ha tocat els ous. No sé on collons viurà Andarella, però és evident que no té ni punyetera idea de quina senyera penja als balcons de les cases entre Sagunt i Vinaròs.
Llevat de Borriana, que és especial, com per a tot, però és que Borriana es va curar en salut y va afegir les 3 corones del seu escut a la senyera amb una franja blava. La senyera de Borriana no és coronada, és triple coronada XDDD.
De fet, m'estant responent, a valencianisme.com, sobre altres llocs del país on el blau no es veu ni per aspillera.

Desconnectat

 

#5 14-04-2007 10:43:49

Re: Resposta a l'usuari Andarella de www.valencianisme.com (1)

També afegir jo que a les Riberes ni a les Marines ni a la Vall d'Albaida ni a la Costera voras tampoc cap coronada.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#6 14-04-2007 14:19:51

Re: Resposta a l'usuari Andarella de www.valencianisme.com (1)

A la Ribera Alta si, per desgràcia...


En lluita per salvar el Pais Valencia! No et deixarem morir MAI!!!!

Desconnectat

 

#7 14-04-2007 20:57:49

Curial
Membre

Re: Resposta a l'usuari Andarella de www.valencianisme.com (1)

Jo trobe que hi ha molta gent que mereix la pena en eixa web. Ara bé, n´hi ha altres poquets (afortunadament, una minoria, com dic) que son uns borinots. Que un blaver diga ahí "son tan extremistes com Espanya 2000" no té cap trellat. Pense que es pot tindre diferents opinions sobre un tema sense descalificar al contrari comparant-lo amb els Puteros 2000.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#8 15-04-2007 20:32:40

Re: Resposta a l'usuari Andarella de www.valencianisme.com (1)

Webmestre, amb el teu rigor esborres qualsevol crítica. Al contrari, reforces la nostra web. Gràcies.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#9 16-04-2007 00:37:48

Webmestre1
Equip

Re: Resposta a l'usuari Andarella de www.valencianisme.com (1)

A tu R + I i a tots els que heu intervingut al fil eixe que han obert a www.valencianisme.com sobre aquest tema, moltes gràcies.

Vosaltres també heu respost de manera contundent.

Demà o la setmana vinent rebatré l'altra línia de pensemanet criticable d'aquest usuari i per desgràcia de molta gent d'eixa web, la línia tercerviista, que de tant cedir al blaverisme "perquè no s'enfaden" (o no sé per què collons), acaben acceptant moltes de les coses que diuen i el que és pitjor, cedint-los protagonisme i espais. Per culpa d'aquesta manera de pensar els blavero-fatxes s'han apropiat, perquè no és seu, ni de bon tros, de coses com la mascletada, el València C.F. o la processó "incívica" del 9 d'Octubre pel matí. També per culpa de la violència que exerceixen, però precisament per això, front a aquesta violència, ells propugnen que no hi anem a eixos actes i llocs públics, repetim, i que se'ls deixem tots per a ells.

Però en fi, com dic, demà o la setmana vinent faré el rebatiment pertinent.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#10 16-04-2007 20:52:58

Re: Resposta a l'usuari Andarella de www.valencianisme.com (1)

Molts ànims, Webmestre!!

Última edició per AutènticValencià (16-04-2007 20:54:31)


En lluita per salvar el Pais Valencia! No et deixarem morir MAI!!!!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.