#1 27-01-2007 14:09:48

olocaui
Membre

Mireu el que m'han enviat

De: www.valencianisme.com Valencianisme.com tancarà este cap de setmana el seu portal... per a obrir un altre nou, més dinàmic, segur i complet amb l'objectiu què el valencianisme dispose d'una ferramenta més útil un any tan important com és el 2007, 300 aniversari de la Batalla d'Almansa,

Al nou portal els vostres aportacions són fonamentals així doncs prepareu-vos per a enviar notícies, ressenyes, reportatges, entrevistes, articles d'opinió, documents... i a continuar emprant els fòrums, el xat i la resta de servicis que oferirem.
Us comuniquem que ës possible que durant unes hores, mentre realitzem la mudança, el portal estiga inactiu. Igualment us advertim que si voleu continuar formant part de la nostra comunitat haureu de registrar-vos de nou al nou portal (a partir de dissabte).

Els missatges del fòrum antc es mantindran com un arxiu de consulta per tal de conservar milers de fils de debat. I també conservarem algunes de les aportacions més destacades.

A més a més per celebrar la posada en marxa del nou portal, anem a editar dues senyeres de col·lecionista: la del Consell Preautonòmic del PV i la d'Esquerra Valenciana .

Este serà el darrer enviament que realitzarem. des del vell portal. Gràcies epr la vostra atenció i esperem retrobar-nos en el nou portal, com sempre a www.valencianisme.com


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#2 27-01-2007 22:04:41

Re: Mireu el que m'han enviat

Jo a vegades ecric en el fòrum de valencianisme, però molt menys que ací.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.