#1 31-07-2011 22:56:52

Webmestre
Administrador

Setembre negre per al blaverisme

Benvolguts amics:

S'acosta el mes de setembre, i aquest serà un mes veritablement negre per al blaverisme.

D'una banda, Juan García Sentandreu compareixerà en judici pels actes presumptament delictius que va fer quan Joan Laporta vingué a València en el mes de gener. Sembla que aquesta volta la cosa no serà tan fàcil per a aquest individu, i que li serà difícil no rebre una condemna per aquests fets, que se sumarà a les darreres condemnes que ha anat rebent els darrers temps, i que devia certament d'haver rebut ja fa temps per la seua participació en nombrosos actes violents i vandàlics des de fa 30 anys, però en fi, mai no és tard.

De l'altra, començarà a tramitar-se la ILP que facilitarà la recepció de TV3 al PV i de Canal 9 al Principat. Tot indica que els partits majoritaris no posaran grans obstacles, i que aquesta recepció mútua serà possible, dins d'un termini de temps raonable. Si hi ha recepció mútua de canals, es trencaran moltes barreres entre el poble valencià i el poble del Principat, augmentarà la comprensió mútua, i en definitiva, s'avançarà en la construcció dels Països Catalans.

No és aquest, doncs, el millor moment per a ells, i si jo fóra ells, senzillament estaria molt preocupat.

Nosaltres hem d'avançar en la nostra lluita per a acabar amb el darrer residu de blaverisme intolerant, que és el GAV, i contra el blaverisme en general, fins a derrotar-los per complet.

I ho aconseguirem.

Webmestre.

P.D.: Hem de fer una menció marginal al darrer número del pamflet Som, del GAV, on diu que li dediquen un article a un dels col·laboradors de la nostra web. Francament, no crec que aquest col·laborador perga la son pel que diga una revista minoritària, que no es ven ni als quioscos, i que sols lligen vells i joves  marginats. Més graciós és el que diuen que ja han "acabat" amb l'activisme antiblaver d'aquest col·laborador i fins i tot d'aquesta web.
Ells sí que deurien d'estar preocupats per tot un seguit d'accions jurídiques, davant d'instàncies estatals i sobretot internacionals (on no els valdran les amistats que tenen ací) que estem preparant contra ells. Però aquesta vegada, a diferència d'altres voltes, no les anunciarem ací, serà tota una sorpresa per a ells.

I bé, des d'ací els demanem formalment a la gent del GAV que ens facen arribar escanejats els dos exemplars on parlen de la nostra web, aquest nº 251 i el del mes d'octubre de l'any passat. Sempre ens fa il·lusió veure què diuen de nosaltres, i això servirà per a emprendre noves accions judicials contra ells. I ja saben, si no ho fan, com diuen ells, seran uns "cagats", i uns covards, en definitiva. Però bé, això ja ho sabem de sobres, ho poguérem comprovar la darrera vista judicial que tinguérem contra ells.

Aquests són els e-mails on poden enviar-nos aquests números, si són tan amables:

antiblavers_contacte@yahoo.es

antiblavers.contacte@gmail.com

Sense que servisca de precedent, els donem les gràcies de bestreta.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.